Από πού να αρχίσω  Por  arte de portada

Από πού να αρχίσω

De: Alter Ego Media
  • Resumen

  • Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλά για όλα. Για θέματα καθημερινά, για θέματα κοινωνικά, για θέματα που μας αφορούν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε. Τις στιγμές που δεν ξέρουμε από πού να το πιάσουμε, το podcast "Από πού να αρχίσω" δίνει την απάντηση. Νέo επεισόδιo κάθε Παρασκευή. Ακολουθήστε την Ελιάνα στο Instagram @elianoula και βρείτε όλα τα podcasts του Βήματος στο www.tovima.gr.
    2023 Alter Ego Media
    Más Menos
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodios
  • Πώς να ξεκουραστείς πραγματικά στις διακοπές σου
    Jul 12 2024

    Στο νέο επεισόδιο του «Από πού να αρχίσω», η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ψάχνει να βρει τι φταίει που, ενώ είμαστε σε διακοπές, η ξεκούραση παραμένει μια λέξη άγνωστη. Παράλληλα, δίνει όσες συμβουλές χρειαζόμαστε για να μετατρέψουμε τη φετινή μας άδεια στην απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.

    Παραγωγή Alter Ego Media

    Más Menos
    21 m
  • Κόβεται το σεξ;
    Jul 5 2024

    Στο νέο επεισόδιο του «Από πού να αρχίσω», η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλάει για το σεξ. Όχι όμως για το σεξ που κάνουμε, αλλά για το σεξ δεν κάνουμε. Πώς προέκυψε η τάση της αποχής από το σεξ; Ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν έναν άντρα ή μια γυναίκα να απέχει; Είναι επιβλαβές ή ευεργετικό;

    Παραγωγή Alter Ego Media

    Más Menos
    20 m
  • 10 τιπς για διασκεδαστικές διακοπές με τα παιδιά
    Jun 28 2024

    Τα σχολεία έχουν κλείσει, οι καλοκαιρινές άδειες πλησιάζουν, τα παιδιά έχουν ανάγκη από παιχνίδι και ξεγνοιασιά και οι γονείς έχουν ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία. Πώς μπορούν να συνδυαστούν αυτά τα δύο; Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με το νέο επεισόδιο «Από πού να αρχίσω», δίνει τις λύσεις.

    Παραγωγή Alter Ego Media

    Más Menos
    24 m

Lo que los oyentes dicen sobre Από πού να αρχίσω

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.