Ας Το Συζητήσουμε  Por  arte de portada

Ας Το Συζητήσουμε

De: What's Up Cosmote
  • Resumen

  • Σε έναν κόσμο που “τρέχει”, χρειάζεται πολλές φορές να πατάμε “pause”, για να φροντίσουμε την ψυχική μας υγεία. Γι’ αυτό, πάτα “play” στη σειρά του What’s Up μαζί με το Click to Therapy, για να ακούσεις τις ιστορίες αγαπημένων προσώπων, που μιλούν ανοιχτά για θέματα ψυχικής υγείας που τους απασχολούν.

    What's Up
    Más Menos
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodios
  • Ας το Συζητήσουμε: Μιλάμε με τον Νίκο Ιατρού για την απόρριψη
    Jun 29 2023

    Ο ηθοποιός Νίκος Ιατρού μοιράζεται τη δική του οπτική για την απόρριψη και τη διαχείρισή της. Θεωρεί ότι πρέπει να βιώσεις το συναίσθημα της απόρριψης, να κάνεις ένα βήμα πίσω για να καταλάβεις τι δεν δούλεψε και πώς μπορείς να γίνεις καλύτερος στην επόμενη «δοκιμασία». Άκουσε το 7ο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Ας το Συζητήσουμε» στο οποίο ο Νίκος Ιατρού μιλάει με την ψυχολόγο του Click to Therapy, Αφροδίτη Καψαρίδη για την ανάγκη να είσαι λειτουργικός ακόμη και μετά την απόρριψη, παρά την απογοήτευση που θα αισθανθείς...

    Más Menos
    20 m
  • Ας το Συζητήσουμε: Μιλάμε με τον Γιάννη Σαρακατσάνη για τη σύγκρουση των «πρέπει» και των «θέλω»
    Jun 15 2023

    Οικογένεια & κοινωνικά πρέπει: Μερικοί από τους λόγους που πολλές φορές δεν πιστεύουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε κατεύθυνση και να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Ο ηθοποιός Γιάννης Σαρακατσάνης μετά το σχολείο θεωρούσε ότι η πορεία του έπρεπε να είναι οι σπουδές στο Πανεπιστήμιο γιατί «έτσι είχε μάθει». Άκουσε το 6ο επεισόδιο της σειράς «Ας το Συζητήσουμε», στο οποίο ο Γιάννης Σαρακατσάνης μιλάει με την ψυχολόγο του Click to Therapy, Αφροδίτη Καψαρίδη, για τη σύγκρουση ανάμεσα στα «πρέπει» και «θέλω».

    Más Menos
    28 m
  • Ας το Συζητήσουμε: Μιλάμε με τις Think Pig για τη διαχείριση του πένθους
    Jun 1 2023

    Μπορεί μία απώλεια να οδηγήσει σε μία πιο αισιόδοξη στάση ζωής; Η Αθηνά και η Μαριλένα aka Think Pig πιστεύουν ότι οι αρνητικές καταστάσεις και το πένθος σε βοηθούν να βλέπεις τα πράγματα πιο «εσωτερικά» και «φωτεινά». Άκουσε το 5ο επεισόδιο της σειράς «Ας το Συζητήσουμε», στο οποίο οι Think Pig μιλάνε με την ψυχολόγο του Click to Therapy, Αφροδίτη Καψαρίδη, για τη διαχείριση του πένθους.

    Más Menos
    31 m

Lo que los oyentes dicen sobre Ας Το Συζητήσουμε

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.