• Δανάη Μπεζαντάκου...Προς θάλασσα μεριά!!

  • May 20 2024
  • Duración: 13 m
  • Podcast

Δανάη Μπεζαντάκου...Προς θάλασσα μεριά!!  Por  arte de portada

Δανάη Μπεζαντάκου...Προς θάλασσα μεριά!!

  • Resumen

  • Για την Δανάη Μπεζαντάκου δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η πολυετής δραστηριότητα της αποτελεί σημείο αναφοράς για την προσφορά στη ναυτιλιακή βιομηχανία και εδώ θα πρέπει να τονίσουμε την ιδιαίτερη έμφαση που έχει δώσει στους νέους ανθρώπους. Το στοίχημα για την επόμενη γενιά στη ναυτιλία είναι σημαντικό και πρέπει να κερδηθεί.
    Η Δανάη είναι ιδρύτρια ΤΟΥ YES FORUM, είναι A' Αντιπρόεδρος του International propeller Club Portof Piraeus, πρόεδρος Του /FOR U αλλά πάνω από όλα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τουςνέους ανθρώπους καθώς η συσσωρευμένη εμπειρία που διαθέτει μπορεί να γίνει εφαλτήριο για εκείνους που επιθυμούν συνειδητά να ασχοληθούν με τη ναυτιλία είτε στο πλοίο είτε στην στεριά.

    Πρόσφατα η Δανάη προσέθεσε ακόμα μία ιδιότητα στο ενεργητικό της, αυτή της συγγραφέως. Λίγες ημέρες πριν εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Προς Θάλασσα Μεριά» το οποίο κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.

    Πρόκειται για μία εικονογραφημένη έκδοση που σκοπό έχει να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα και να φέρει σε επαφή τους νέους με τη ναυτιλία.

    Σήμερα είμαστε εδώ μαζί με την Δανάη προκειμένου να μιλήσουμε για αυτό το βιβλίο και να ανακαλύψουμε μαζί τα μικρά μυστικά που κρύβει.

    #nafs #podcasts #shipping #maritime #news

    Más Menos
activate_primeday_promo_in_buybox_DT

Lo que los oyentes dicen sobre Δανάη Μπεζαντάκου...Προς θάλασσα μεριά!!

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.