Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

De: Ζωή & Αγάπη - kathreftaki.com
  • Resumen

  • Μέσα από ιστορίες μόδας και προσωπικές αφηγήσεις φιλοδοξεί να δείξει στη σύγχρονη γυναίκα ότι είναι υπέροχη ακριβώς όπως είναι. Το podcast αυτό θέλει να προτρέψει τη γυναίκα να μην κρύβεται ‒ να απελευθερώσει τον εαυτό της και να τον αφήσει να εκφραστεί, χωρίς παρεμβάσεις, έτσι γνήσιος και όμορφος όπως είναι. Μέχρι που να κοιτά τον εαυτό της στον καθρέφτη και να λέει: «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, τι κοριτσάρα είμαι!».
    © 2024
    Más Menos
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2
Episodios
  • Ριγέ σακάκι, σταυρωκουμπωτό
    Sep 9 2024

    Δουλεύεις σε corporate χώρο αλλά έχεις μια funky ψυχή που καταπιέζεται μες στο ταγιέρ; Φοράς στολή εργασίας αλλά θες «να τινάξεις το μαλλί και να βάλεις το λουστρίνι»; Αυτό το podcast είναι για σένα, για να σου δείξει ότι δεν είσαι η μόνη και για να σου δώσει και κανά στιλιστικό τρικ αποσυμπίεσης.

    Más Menos
    16 m
  • Μαυρισμένο σώμα, chocolat το χρώμα
    Aug 26 2024

    Αν το μαυρισμένο δέρμα είναι hot, γιατί οι έγχρωμοι άνθρωποι βιώνουν ρατσισμό; Πώς το μαύρισμα αναδείκνυε ανέκαθεν την κοινωνική τάξη και πώς ξεκίνησε η σημερινή μόδα; Τελικά να αλειφτώ με λάδι, να χτυπήσω ένα solarium ή να βάλω το 50άρι κάτω απ’ την ομπρέλα;

    Más Menos
    14 m
  • Άλλη καμιά δεν γέννησε!
    Aug 12 2024

    Όχι φίλη μου. Άλλη καμιά δεν γέννησε. Επειδή κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική. Επειδή το ταξίδι της μητρότητας δεν έχει μόνο χρώμα ροζ και πράσινο της μέντας, αλλά και άλλα. Κι επειδή συνεχίζεις να είσαι αυτή που ήσουν και πριν αναλάβεις τον νέο σου ρόλο. Ίδια, αλλά διαφορετική. Και τέλος, επειδή λίγα στιλιστικά tips για την εγκυμοσύνη δεν έβλαψαν ποτέ καμία.

    Más Menos
    23 m

Lo que los oyentes dicen sobre Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.