Με Φωνή, Με Ακρόαση  Por  arte de portada

Με Φωνή, Με Ακρόαση

De: BlackLemon Podcasts
  • Resumen

  • Στο podcast «Με φωνή με ακρόαση» ο Μιχάλης Μιχαηλίδης καταγράφει ιστορίες μουσικές, μελωδικές και ενδιαφέρουσες. Άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική μοιράζονται με τον Μιχάλη τις ιστορίες τους, και μάρτυς μας το μικρόφωνο, πρόκειται για πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις! Μιχάλης: Έχω δουλέψει μόνο σε lifestyle μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, οπότε αποφεύγω να λέω ότι είμαι δημοσιογράφος. Δεν αποφεύγω όμως ποτέ να ακούω ιστορίες και να προσπαθώ να τις καταγράψω. Έχω δυο υπέροχες κόρες και αυτό για το οποίο προσπαθώ συνεχώς είναι η ισορροπία σε κάθε επίπεδο.
    © 2024 Με Φωνή, Με Ακρόαση
    Más Menos
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodios
  • Μαριάννα Γαλίδη
    Jul 9 2022

    Τι ερωτήσεις θα έκανε στον Μότσαρτ, αν είχε την ευκαιρία να έπαιρνε συνέντευξη από τον μουσικό-φαινόμενο. Με ποιον ή ποιους θα μπορούσε να συνυπάρξει στο στούντιο, μιας και σε όλη αυτή την πορεία των τριάντα χρόνων ήταν πάντοτε μόνη της πίσω από το μικρόφωνο. Πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος της ζητούσε να παίξει playlist. Ποια περίοδο της ελεύθερης ραδιοφωνίας θυμάται με περισσότερη νοσταλγία. Για ποιο λόγο πιστεύει πως έχει χαθεί η μαγεία του μέσου τα τελευταία χρόνια.

    Η Μαριάννα Γαλίδη, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες, ζεστές και γλυκιές φωνές στο κυπριακό ραδιόφωνο, η οποία έχει κάνει πέρασμα από Ράδιο Πρώτο, Αντένα, Κανάλι 6, Τρίτο του ΡΙΚ, αλλά και ΡΙΚ CLASSIC, ομορφαίνοντας πάντοτε τη μέρα μας με τις μουσικές επιλογές της -ούσα μάλιστα μουσικολόγος-, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα podcast που αγαπά τη μουσική.

    Περισσότερα στο www.blacklemon.tv 
    Βρείτε και κατεβάστε το ολοκαίνουργιο μας application εδώ https://linktr.ee/blacklemontv

    Más Menos
    38 m
  • Γιώργος Χατζηπιερής
    May 15 2022

    Πέραν από την ίδια τη μουσική δημιουργία, η συζήτησή μας με τον Γιώργο Χατζηπιερή επεκτάθηκε και σε πτυχές της προσωπικότητάς του οι οποίες ενδεχομένως αποτέλεσαν τη γενεσιουργό αιτία για την τρυφερότητα και την παιδικότητα που είναι διάχυτη μέσα στους τέσσερεις δίσκους του «Τεμπέλη Δράκου», εκ των οποίων ο τέταρτος κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα.

    16 χρόνια μετά τον πρώτο δίσκο, ο πιο τεμπέλης δράκος των παραμυθιών συνεχίζει ακόμα να περιπλανιέται σε παιδικά δωμάτια, σε συναυλιακές αίθουσες, σε σχολεία, σε θέατρα, σε αυτοκίνητα και οπουδήποτε αλλού υπάρχουν παιδιά χαρούμενα ή παιδιά που αξίζουν να είναι χαρούμενα. Με αφορμή τη νέα κυκλοφορία, το Podcast «Με Φωνή, Με Ακρόαση» φιλοξενεί τον άνθρωπο πίσω από το πιο πετυχημένο πρότζεκτ με τραγούδια για παιδιά.

    Αποδεδειγμένα, ο δικηγόρος στο επάγγελμα, Γιώργος Χατζηπιερής είναι ο πιο επιτυχημένης youtuber στην Κύπρο, αν σκεφτούμε ότι οι μουσικές ιστορίες που έχει γράψει και έχει ανεβάσει στο κανάλι του «Τεμπέλη Δράκου» έχουν αυτή τη στιγμή περισσότερα από 180 εκατομμύρια views

    Περισσότερα στο www.blacklemon.tv 
    Βρείτε και κατεβάστε το ολοκαίνουργιο μας application εδώ https://linktr.ee/blacklemontv

    Más Menos
    36 m
  • Πάμπος Χαραλάμπους
    Apr 28 2022

    Είναι ένα από τα άτομα πίσω από τις πιο δυνατές συναυλίες που είδαμε τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, αφού η κιβωτός του (εδώ να σημειώσουμε ότι η εταιρεία του ονομάζεται Ark Productions) φιλοξένησε κατά καιρούς όλους τους σπουδαίους της σκηνής που ονομάζουμε έντεχνη - ροκ.

    Θανάσης, Αγγελάκας, Παυλίδης, Πανούσης, Κατσιμιχαίοι, Πορτοκάλογλου, Μαχαιρίτσας, Στόκας, Πλιάτσικας, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιωκαρίνης, Μηλιώκας, Ζιώγαλας, Σαββόπουλος, Χατζής, Χαρούλης, Μάλαμας, Βασίλης, Θηβαίος, Ματούλα, Βιτάλη, Κανά, Μποφίλιου, Ζουγανέλη, είναι μόνο μερικοί από αυτούς, είτε σε καλοκαιρινά live events είτε στο DownTown που ο ίδιος είναι εκ των ιδιοκτητών. Από εκεί πέρασαν επίσης οι σπουδαίοι Villagers of Ioannina, οι Πορτογάλοι της heavy metal Sepultura, αλλά και το διάσημο black metal συγκρότημα από την Νορβηγία με το όνομα Mayhem.

    Εδώ και 10 χρόνια ο Πάμπος Χαραλάμπους ασχολείται με τη διοργάνωση συναυλιών, προσφέροντάς μας απίστευτα όμορφες εμπειρίες!

    Περισσότερα στο www.blacklemon.tv

    Más Menos
    13 m

Lo que los oyentes dicen sobre Με Φωνή, Με Ακρόαση

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.