• Νεοφυής Επιχειρηματικότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη

  • Jul 15 2024
  • Duración: 42 m
  • Podcast

Νεοφυής Επιχειρηματικότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη  Por  arte de portada

Νεοφυής Επιχειρηματικότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη

  • Resumen

  • Επιχειρηματικότητα Explained! Το podcast - οδηγός για τις μικρές επιχειρήσεις, με την υπογραφή του The People's Trust και του epixeiro.gr, επιστρέφει, με το δέκατο επεισόδιο της σειράς.

    Το δέκατο επεισόδιο, υπό τον τίτλο «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη», θέτει μια σειρά από ερωτήματα, όπως: πώς θα διαμορφώσει η τεχνητή νοημοσύνη το μέλλον του επιχειρείν; Ποιες είναι οι σημαντικότερες δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξουν οι επιχειρηματίες; Τι συμβουλή θα δίνατε σε νέους επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν μια startup που να σχετίζεται και με το AI; Τι ρόλο παίζει η ηθική και η υπευθυνότητα στην ανάπτυξη και χρήση εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης;

    Απαντήσεις στα ερωτήματα ζητάμε από την Βίκυ Φωτεινού, Innovation Expert - Startups Mentor, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Αντιπρόεδρο ΔΣ, StartSmart South Eastern Europe και τον Δρ. Νίκο Δ. Δενδρή, Mentor, The People’s Trust, Senior Manager Τεχνολογίας σε μεγάλη συμβουλευτική εταιρία. Συντονίζει ο δημοσιογράφος, Χρήστος Κοτσακάς.

    Το Επιχειρηματικότητα Explained αποτελεί τη σειρά podcast με την υπογραφή του epixeiro.gr και του The People’s Trust, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Φτάνει στα... αυτιά σας με έναν σκοπό: να φέρει τις μικρές επιχειρήσεις στο προσκήνιο, να συνεισφέρει στην ανάπτυξη τους, να προσφέρει λύσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν κάθε επιχειρηματία.

    Más Menos
activate_primeday_promo_in_buybox_DT

Lo que los oyentes dicen sobre Νεοφυής Επιχειρηματικότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.