Episodios

  • WWE SLAMMIVERSARY 2024 REVIEW (ΓΑΜΠΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ)
    Jul 24 2024

    Eνα τεράστιο μπράβο στο γαμπρό που έκανε πάλι relevant το ΤΝΑ και του έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν για να κάνει και κανένα sold out. Ζώνες φυσικά σε άτομα απο WWE για να είμαστε safe και review φυσικά σήμερα απο την αγαπημένη σας δυάδα για να είστε και εσείς safe.

    Más Menos
    2 h y 1 m
  • ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΕ HALL OF FAMER ΤΟΥ WWE
    Jul 17 2024

    Σίγουρα μέλος των AEW BOTS Αλλά εμείς κύριοι δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. Η εκπομπή επιστρέφει πάλι κανονικά στην Τρίτη της παρότι ταρακουνήθηκε ο κόσμος με την προσπάθεια να μας αφαιρέσουν ένα μέλος της WWE Family. Συζήτηση για το εξαιρετικό Promo του Gunther καθώς και Preview της κάρτας του TNA SLAMMIVERSARY 2024

    Más Menos
    1 h y 49 m
  • MONEY IN THE BANK 2024 REVIEW. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο LA KNIGHT
    Jul 12 2024

    Για μας νικητης ήταν ο LA Knight. Του χρόνου σίγουρα το σηκώνει. Αλλά μέχρι τότε aκούστε το Review μας για το PPV.

    Más Menos
    2 h y 24 m
  • LA KNIGHT ΣΗΚΩΝΕΙ BACK TO BACK ΒΑΛΙΤΣΑ. (ΜΙΤΒ 2024 Preview)
    Jul 6 2024

    Triple H. Ο επόμενος Λάνθιμος. Δεν έχουμε λόγια . Mercedes Mone. Η σύγχρονη Hulk Hogan χωρίς την φήμη. Έχουμε αρκετά λόγια. ΤΝΑ. Ακόμα δεν έκλεισε. Λόγια φιλικά.

    Más Menos
    2 h y 20 m
  • SAY HIS NAME AND HE APPEARS. I BELIEVE IN TRIPLE H
    Jun 26 2024

    Πάρα πολύ ενδιαφέρον εβδομάδα για το WWE με τα 3 εβδομαδιαία show να μας δίνουν εκπληκτικά moments. Απόψε θα δούμε και εμείς τι έγινε αυτή τη βδομάδα στην εκπομπή μαζί με πολύ σημαντικά γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα καθώς 25 Ιούνη είναι η ημερομηνία που το WWE γέννησε δύο τεράστια Merch Machines . Επίσης έχουμε το Preview από Forbidden Door αλλά και την κλήρωση του διαγωνισμού την πρώτη ώρα

    Más Menos
    1 h y 45 m
  • Τalking Kats-Episode #9 SummerSlam 2006 (Spotify Edition)
    Jun 23 2024

    Το 9ο επεισόδιο Talking Kats με το Summerslam του 2006

    Más Menos
    2 h y 12 m
  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΔΟΥΡΟΣ? ΣΦΑΓΗ DREW (Clash at the Castle 2024 Review)
    Jun 18 2024

    "THEY TOOK OUR FREEEEDOM" Απόψε η εκπομπή επιστρέφει από Σκωτία μετά από ένα αρκετά δυνατό Show με εξαιρετικό Booking στο Main event αλλά και το ακριβώς ανάποδο στο Opening. Στο RAW εχτές όμως έγινε μια ακόμα πιο δυνατή επιστροφή και είναι αυτή των Wyatt Sicks. Bo Dallas, Niki Cross, Erick Rowan, Joe Gacy και Dexter Lumis κάνουν επιτέλους την εμφάνιση που έχτιζαν τόσο καιρό και σπέρνουν τον τρόμο στο WWE.

    Más Menos
    2 h y 47 m
  • ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΣΚΩΤΙΑ (Clash at the Castle 2024 Preview)
    Jun 11 2024

    Aφού τελειώσουμε τα νεα απο WWE-TNA Battleground πηγαίνουμε σε μερικά εξαιρετικά πράγματα που έγιναν σαν σήμερα καθώς και στα Preview απο Clash at the Castle αλλα και ΤΝΑ Αgainst All Odds.

    Más Menos
    2 h y 3 m