Σινεμά στη Σέντρα  Por  arte de portada

Σινεμά στη Σέντρα

De: Alter Ego Media
  • Resumen

  • Ο αθλητικογράφος του Βήματος, Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος, Γιάννης Ζουμπουλάκης συναντιούνται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο. Οι δύο δημοσιογράφοι κουβεντιάζουν και εσείς αποφασίζετε τι σας ταιριάζει και τι όχι.
    2024 Alter Ego Media
    Más Menos
Episodios
  • Με λονδρέζικο αέρα
    Jun 6 2024

    Από την επιστροφή του Will Smith και του Martin Lawrence στους ρόλους των «Κακών παιδιών» στην τελευταία αστυνομική περιπέτεια της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς «Bad boys», μέχρι την «αντι-βιογραφία» για τον Σαλβαδόρ Νταλί «Daaaaali!» του υπερρεαλιστή σκηνοθέτη Quentin Dupieux, το μενού της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας δείχνει αρκετά γεμάτο, σε ότι τουλάχιστον αφορά τις προτάσεις. Ένα ιαπωνικό anime της ατελείωτης σειράς «Detective Conan» και το «Crocodile» (1996) ντεμπούτο στην σκηνοθεσία του Κορεάτη auteur Kim Ki-duk (1960- 2020) σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα προσθέτουν το δικό τους χρώμα και την ευκαιρία για μια ακόμα συζήτηση ανάμεσα στον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιάννη Ζουμπουλάκη.

    Más Menos
    27 m
  • Από το Φεστιβάλ των Καννών στις κινηματογραφικές αίθουσες ο Λάνθιμος
    May 30 2024

    Στο νέο επεισόδιο του podcast "Σινεμά στη Σέντρα", αυτή την φορά χωρίς τον Αντώνη Καρπετόπουλο που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται εκτός Ελλάδας, ο Γιάννης Ζουμπουλάκης μοιράζεται όσα συνέβησαν στο Φεστιβάλ των Καννών, σχολιάζει τις ταινίες που βραβεύτηκαν και κάνει μια σύγκριση με την περσινή κινηματογραφική χρονιά. Μιλάει για τον τελευταίο κινηματογραφικό γρίφο του Γιώργου Λάνθιμου "Kinds of kindness", για το prequel «FuriosaAMadMaxSaga» του Τζορτζ Μίλερ, το ντοκιμαντέρ του Άρη Δορίζα, «Γιάννης Σπανός: Πίσω από την μαρκίζα» και για τις υπόλοιπες νέες ταινίες που παίζονται από σήμερα στις αίθουσες.

    Más Menos
    19 m
  • Σύνδεση με Κάννες
    May 23 2024

    Σε αυτό το επεισόδιο ο Αντώνης Καρπετόπουλος συνομιλεί τηλεφωνικά με τον Γιάννη Ζουμπουλάκη ο οποίος μεταφέρει το κλίμα από το Φεστιβάλ των Καννών και περιγράφει όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τις αίθουσες. Ποιες ταινίες έχουν προκαλέσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ποιοι celebrities έχουν συζητηθεί ππερισσότερο και για ποιους λόγους;

    Más Menos
    20 m

Lo que los oyentes dicen sobre Σινεμά στη Σέντρα

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.