Το κρασί με απλά λόγια  Por  arte de portada

Το κρασί με απλά λόγια

De: Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και Παναγιώτης Ορφανίδης
  • Resumen

  • Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET απαντάει στις απορίες του Παναγιώτη Ορφανίδη σχετικά με το κρασί, απλά και με χιούμορ. Ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και ακούστε τα podcasts κάθε 1η και 15η μέρα κάθε μήνα.
    2023 LiFO PODCASTS
    Más Menos
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodios
  • Τα πιο διάσημα Sauvignon Blanc του κόσμου βγαίνουν εκεί στον Κεντρικό Λίγηρα
    Jul 8 2024

    Ο Stephane Riffault από το οινοποιείο Domaine Riffault, τo ανερχόμενο αστέρι της περιοχής, που έχει κάνει τον κόσμο να μιλάει για τα υπέροχα κρασιά του μοιράζεται τα όνειρά του και τους προβληματισμούς του για την περιοχή. Στη συνέχεια, o Joseph de Maistre, από το ομώνυμο οινοποιείο, μοιράζεται την τρελή ιδέα να παρατήσει μια επιτυχημένη πορεία στη Louis Vuitton για να ασχοληθεί με το κρασί και τέλος η υπέροχη Laurence Crochet από το Domaine Lucien Crochet, το πρώτο οινοποιείο του Sancerre που εμφιάλωσε κρασί, εξηγεί τα διαφορετικά εδάφη της περιοχής και μοιράζεται με την Υρώ ιστορίες της περιοχής. Ενα podcast εισαγωγής στα κρασιά του κεντρικού Λίγηρα.

    Más Menos
    43 m
  • Είναι η Λημνιώνα η ποικιλία που θα αντέξει την κλιματική αλλαγή;
    Jun 15 2024

    Γιατί η Λημνιώνα έχει αρχίσει να έχει τόσους φανατικούς υποστηρικτές; Ποια είναι η ιστορία της και ποια τα δυνατά της σημεία και χαρακτηριστικά; Από τη Θεσσαλία ως τον Παναμά η Λημνιώνα είναι η κομψή ερυθρή Ελληνική ποικιλία με το διεθνές σύγχρονο προφίλ.

    Βάλτε στα ποτήρια σας μια Λημνιώνα και απολαύστε το podcast!

    Más Menos
    45 m
  • Albariño: Η αγαπημένη ποικιλία του καλοκαιριού
    Jun 2 2024

    Σε αυτό το podcast μαθαινουμε τις διαφορετικές εκφράσεις της ποικιλίας Albariño στις βασικές περιοχές της Rias Baixas. Πως καλλιεργείται και ποιες είναι οι οινοποιητικές προσεγγίσεις; Ποιες χώρες εκτός της Γαλικίας την καλλιεργούν; Ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί πιατων;

    Υπαρχει Ελληνικό Albariño; Ο Βασίλης Κανελλακόπουλος από το κτήμα Μερκούρη φύτεψε το πρώτο Ελληνικό Albariño και διηγείται πώς εμπνεύστηκε την φύτευση της ποικιλίας στην Ηλεία.

    Ένα podcast γεμάτο θαλασσινή αύρα με μακρια καλοκαρινή επίγευση!

    Más Menos
    28 m

Lo que los oyentes dicen sobre Το κρασί με απλά λόγια

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.