Episodios

  • Дрова і вишукані манери
    Dec 7 2023
    16 m
  • Самбо
    Dec 2 2023
    15 m
  • Фрегати
    Nov 30 2023
    15 m
  • Американські ананаси
    Nov 28 2023


    Ця історія про мого братика та ананас.

    Павлусь, мій старший братик десь наслухався чи надивився і інтернеті інформації про екзотичний фрукт під назвою Ананас. І розповідав нам про нього кожнісінький день .Здавалося, що про цей дивовижний плід він знає більше , аніж про футбол, який він теж полюбляв понад усе. А, що було далі дізнаєтесь згодом."

    Más Menos
    14 m
  • Вчасна зупинка
    Nov 25 2023

    Вчасна зупинка:

    Ця пригода про те як ми потрапили на чудовий мальовничий водоспад.

    Відвідали цікаві місця, та потрапили в одну пригоду з якої було б важко вибратись якщо б не..... А продовження дізнаєтесь згодом.

    Más Menos
    17 m
  • Крадіжка
    Nov 23 2023

    Ця історія про те як мій старший братик вкрав у татка гроші. Я його дуже люблю, незважаючи ні на що. Але я не можу вам не розповісти цієї повчальної історії, бо вона не про гроші, а про щось більше за них. Вона про родину, стосунки і про цінності. Гадаю, вона навчить вас також чогось доброго та корисного.

    Más Menos
    16 m
  • Мрії здійснюються
    Nov 21 2023

    Я впевнена, що кожен вміє мріяти. Хтось мріє про великі речі, наприклад, телефон останнього випуску, або ж поїхати в Діснейленд чи полетіти на великій повітряній у місті Кападокія. Я вважаю, що мріяти потрібно, бо мрії мають властивість здійснюватися дивовижним чином. У мене теж є дуже багато мрій, але я напишу лише про одну із них. А про яку саме, дізнаєтесь згодом.

    Más Menos
    17 m
  • Знайдені гроші
    Nov 17 2023

    Ця історія про мого старшого братика Павлуся, який одного дня знайшов гроші.

    Я впевнена, що ви вже собі уявили хлопчика , який нахилився до товстого гаманця, що лежав на землі. Подивившись праворуч та ліворуч чи нікого немає, він підняв його, відкрив і витягнув з найбільшого відділу цілу купу грошей. «Оце щасливчик», мабуть подумали ви. Не знаю, чи я вас розчарую, але події розгорталися трішки по іншому. Це одна із моїх улюблених історій, тому розповім її із самісінького початку.

    Más Menos
    15 m