• Бездомните кучета живеят в много по-голям стрес от зарята на Нова година

  • Jan 6 2023
  • Duración: 6 m
  • Podcast

Бездомните кучета живеят в много по-голям стрес от зарята на Нова година  Por  arte de portada

Бездомните кучета живеят в много по-голям стрес от зарята на Нова година

  • Resumen

  • Животът на бездомните кучета е много по-голям стрес от една Нова година, но никой не помисли за това къде те ще се чувстват най-добре и че на бездомните кучета местообитанието им не е точно градовете, където и да има 500 000 организации и активисти, даже Наказателният кодекс да предвижда само ефективен затвор за насилие над животни, или да имахме работеща прокуратура като в САЩ или Франция например, пак те щяха да бъдат малтретирани от хора, които самите са били малтретирани от други хора.

    Това е един естествен процес (слабият намира по-слаб от него, като бездомните кучета за да си ги избие комплексите от силния), където човешката намеса е безплодна в повечето от случаите.

    Просто бездомните кучета и като цяло животните са им перфектните жертви, защото са беззащитни, не могат да се оплачат в полицията, не могат да дадат показания срещу тях…

    Ние – нормалните хора не можем да го разберем това, защото имаме нормална психика, но е факт, че на практика с бездомните кучета се получава точна така. Тук въобще не проронвам и дума за децата – жертви на безпризорните кучета. Отварям скоба, че те – ДЕЦАТА, за мен лично са много по-важни и продължавам оттам, докъдето бях стигнал…

    Според мен, едно куче – овчар, което ходи без каишка на село е много по-щастливо от друго, обслужено пълно с най-вкусната храна и с час всяка седмица във фризьорски салон, но с каишка на врата.

    Добре Е да се помисли къде самите бездомни кучета могат да бъдат полезни и биха се чувствали най-добре като НУЖНИ.

    Бездомните кучета могат да бъдат настанени в селата, където могат да работят по охраната на селскостопанските животни и да помагат в много други дейности на човека.

    Все пак са най-добрия другар НА ЧОВЕКА.

    Това може да се осъществи от държавата чрез договори с животновъди или животновъдни станции, срещу което да се правят леки данъчни облекчения.


    Още на: https://www.iustitia.bg/bezdomnite-kucheta-zhivot/

    Más Menos
activate_primeday_promo_in_buybox_DT

Lo que los oyentes dicen sobre Бездомните кучета живеят в много по-голям стрес от зарята на Нова година

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.