Episodios

  • Виж кой говори - Мина Добрева
    Nov 6 2023

    Опитвайки се да се разберем какво е оптимизъм и изобщо да започнем да изграждаме нейния профил, с Мина стигнахме до определение, което много ни хареса. Позитивизъм се оказа направление в методологията на науката, което обявява емпиричните изследвания за единствен източник на истинското, действително знание, и което отрича познавателната ценност на философското изследване… А, как това се отнася към Мина, ще разберете сега:


    Más Menos
    52 m
  • Виж кой говори - Борислава Маркова
    Sep 21 2022

    Работа в корпорация. Като че ли, клишето е за строгост, стрес и праволинейност. Ако така си мислите, ще се изненадате колко Дзен е житейската позиция на Боби. Ще чуете защо за нея пътят е по-важен от дестинацията, трябва ли да си групов играч за да разбереш по-добре себе си… обещавам една интересна история с много инсайт и най-важното - с широка усмивка.

    Имам удоволестието да ви представя Борислава Маркова… от къде - ще разберете сами


    Más Menos
    21 m
  • Виж кой говори - Леонора Шокордова
    Sep 20 2022

    Как една мечта за дипломатическа кариера може да се превърне в маркетинг… има ли връзка между търпението и удовлетворението… колко важен е непосредствения контакт в живота и бизнеса… къде можем да намерим вдъхновение… защо успешния маркетинг специалист има социално отговорна позиция… и още, и още, и още… от Лени.


    Представяме ви Леонора Шкодрова - Сърдечен, усмихнат и мислещ човек, за когото бизнесът е инструмент за развитие към по-добро - в личен и социален план.


    Más Menos
    30 m
  • Виж кой говори - Александър Костадинов
    Jul 13 2022

    Каква е връзката между Мениджъра на Мото-Пфое и проект 6А? Какъв човек седи зад волана и в двете начинания. Може ли един роден пътешественик да бъде успешен мениджър в автомобилния бизнес? Ловец или градинар е Александър Костадинов - разберете сега.


    Más Menos
    33 m
  • Виж кой говори - Дора Стрезова
    Jun 8 2022

    Дора Стрезова - Николова.

    Глобален човек на глобалния бизнес. Изградила експертизата си в дългогодишна работа в Данон, сменяла позиции на различни пазари, тя наистина ги разбира нещата. А освен опита в международна компания с такова реноме, тя има зад себе си собствен предприемачески проект. И за да е още по-пъстро, в момента оглавява бизнеса на Кола за региона.

    Какво да ви кажа, почистете ушите и да сядаме да слушаме. Интересно е.


    Más Menos
    27 m
  • Виж кой говори - Тодор Гавазов
    May 18 2022

    Той е сладкодумен. Прави маркетинг от много години. Познава бизнеса в дълбочина, но това съвсем не му пречи на гледа на света с лекота. Говорим си за живота като бизнес и за работата, като част от баланса в живота. За приятните неща, и разбира се, преминаваме през въпросника, с който се среща всеки наш гост. Беше истинско удоволствие да си говорим, сигурен съм - за вас ще е още по-приятно да чуете Тодор Гавазов

    Más Menos
    49 m
  • Виж кой говори – Ангел и Светла
    Mar 1 2022

    Никога не е “джъст бизнес”. Напротив, винаги е лично. Особено ако историята е истинска, интересна е, а има и поука.

    Това интервю е лично, защото си говорим с Ангел и Светла Лесови, които са ни близки - всеки от тях, по различен начин е колоритна част от историята на нашето пъстро агенционно семейство - много преди да обединят фамилното си име и да свият гнездо.


    Más Menos
    34 m
  • Виж кой говори - Вера Гоцева
    Jan 17 2022
    Няма да я представям като свързана с някакъв бизнес, защото самата тя се определя като “сменя места”. Но се определя и като креативен човек, което подсказва, че едно от местата които е сменила е Страта. И не го е сменила защото не е била доволна, но защото желанието за промяната е залегнала дълбоко в душата и... Останалото, чуйте тук!
    Más Menos
    25 m