Де ти там робиш

De: Urban Space Radio
  • Resumen

  • То де ти там робиш, якщо ти фрілансер(ка)? У другому сезоні говоримо про складне простою мовою. Як “виростити” плащ із насіння чіа, захищати дані від хакерів(ок) чи розробляти світ віртуальної реальності? Це про “нові професії”, які з'явилися завдяки тех-розвитку 🧑‍💻 New Materials Engineer, AR & VR Developer, Climate Change Analyst – хто всі ці люди та чим вони займаються “по-людськи”? Які скіли потрібно мати, щоб залишатись серед лідерів(ок) ринку? Які сучасні проблеми фрілансерів(ок) та як їх вирішувати? Слідкуй за проєктом “ТІСТО” в Instagram, щоб не пропустити онлайн-воркшопи та освітню конференцію: https://www.instagram.com/tisto_freelance/ . Подкаст створено Промприлад Реновація у партнерстві з Urban Space Radio та Making Cents International у рамках програми "Мріємо та діємо", що впроваджується за фінансової підтримки агенства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Making Cents International. Зміст цього матеріалу є відповідальністю “Фундації Промприладу” і необов’язково відображає погляди IREX, USAID чи Уряду Сполучених Штатів".
    © 2022 Urban Space Radio
    Más Menos
Episodios
  • Трейлер | Де ти там робиш | Urban Space Radio
    Sep 9 2022
    То де ти там робиш, якщо ти фрілансер? Як заробляти більше та працювати ефективніше? Ми розпитаємо маркетологів, кондитерів, авторок шрифтів, ілюстраторів, програмісток та копірайтерів про те, як вони оцінюють свої проєкти, вкладаються в дедлайни та долають особисті виклики. Слідкуй за проєктом “ТІСТО” в Instagram, щоб не пропустити онлайн-воркшопи та освітню конференцію: instagram.com/tisto_freelance Подкаст створено Промприлад Реновація у партнерстві з Urban Space Radio та Making Cents International за підтримки програми "Мріємо та Діємо"
    Más Menos
    1 m
  • Рома Гурбанов, співзасновник креативної агенції Taktika | Де ти там робиш | Urban Space Radio
    Sep 19 2022
    Роман Гурбанов працював у агенції Banda, а потім разом із партнером Іллею Почкуном створив власне креативне агентство Taktika. Серед найбільших компаній з якими зараз працюють: Multiplex, Prom.ua та Viber. Дізнаєтеся про досвід роботи Романа із фрилансерами, почуєте поради про оцінку своєї роботи, оформлення портфоліо, фідбек від клієнтів та дедлайни. Подкаст створено Промприлад Реновація у партнерстві з Urban Space Radio та Making Cents International у рамках програми "Мріємо та Діємо".
    Más Menos
    1 h y 9 m
  • Катерина Королевцева, незалежна дизайнерка | Де ти там робиш | Urban Space Radio
    Sep 23 2022
    Катерина Королевцева — незалежна бренд-дизайнерка та арт-директорка з досвідом роботи понад 7 років. Катя була менеджеркою, а потім вирішила стати дизайнеркою. Змогла опанувати професію з нуля. Катя розповіла, чому обрати фриланс на початку кар'єри було помилкою, як мотивувати себе до навчання, де дизайнеру потрібно мати профілі та багато іншого. Подкаст створено Промприлад Реновація у партнерстві з Urban Space Radio та Making Cents International у рамках програми "Мріємо та Діємо".
    Más Menos
    54 m

Lo que los oyentes dicen sobre Де ти там робиш

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.