Episodios

  • Андріївський узвіз, Київ
    Jul 16 2022
    Запис зроблений між пам'ятником Михайлу Булгакову та Театром на Подолі. Вечір. 12 липня 2022 Ми записали звуки твоїх улюблених місць і готові ділитись з тобою. Головна рекомендація — слухати в навушниках. Починаємо з Києва!
    Más Menos
    3 m
  • Трамвай на Контрактовій площі, Київ
    Jul 16 2022
    Трамвай №16 починає свою дорогу до Героїв Дніпра. Київ. Вечір, 12 липня 2022 Ми записали звуки твоїх улюблених місць і готові ділитись з тобою. Головна рекомендація — слухати в навушниках. Починаємо з Києва!
    Más Menos
    2 m
  • У вагоні потягу метро
    Jul 22 2022
    Вас вітає синя гілка Київського метрополітену. 12 липня, 2022 Ми записали звуки твоїх улюблених місць і готові ділитись з тобою. Головна рекомендація — слухати в навушниках. Починаємо з Києва!
    Más Menos
    1 m
  • Наближається поїзд метро
    Jul 22 2022
    Станція Контрактова площа, поїзд наближається, вагон заповнений. Вечір. 12 липня 2022 Ми записали звуки твоїх улюблених місць і готові ділитись з тобою. Головна рекомендація — слухати в навушниках. Починаємо з Києва!
    Más Menos
    2 m
  • Вечір біля головного корпусу НаУКМА
    Jul 22 2022
    Запис зроблений біля пам'ятника Григорію Сковороді (якого, щоправда, нині не видно). Грає музика, багато перехожих. Вечір. 12 липня 2022 Ми записали звуки твоїх улюблених місць і готові ділитись з тобою. Головна рекомендація — слухати в навушниках. Починаємо з Києва!
    Más Menos
    3 m
  • У дворику Druzi Cafe на Подолі
    Jul 22 2022
    У дворі співають пташки та сидять котики. Знаєте це місце? 12 липня 2022 Ми записали звуки твоїх улюблених місць і готові ділитись з тобою. Головна рекомендація — слухати в навушниках. Починаємо з Києва!
    Más Menos
    1 m
  • Під оглядовим колесом, Київ
    Jul 22 2022
    Одного разу у Києві з'явилося оглядове колесо. І залишилося назавжди. Всі ми його фотографували для інстаграму, а хто катався? Вечір, 12 липня 2022 Ми записали звуки твоїх улюблених місць і готові ділитись з тобою. Головна рекомендація — слухати в навушниках. Починаємо з Києва!
    Más Menos
    1 m
  • Труханів острів, Київ
    Jul 22 2022
    Цей чудовий літній маршрут. Виходиш з метро Поштова площа. Пішохідний перехід. Храм Різдва Христового, біля Поштового будинку — танці. Йдемо у напрямку пішоходного мосту, піднімаємося. Обережно, по середині ліпше не ходити — велосипеди і самокати! За мостом униз, прямо до води. Сідаємо на пісок і ось! Ми записали звуки твоїх улюблених місць і готові ділитись з тобою. Головна рекомендація — слухати в навушниках. Починаємо з Києва!
    Más Menos
    1 m