Episodios

  • Голоси стійкості
    Jul 7 2024
    У цій серії познайомтеся з Юлією Петренко, українською художницею, членкинею Національної спілки художників України та Української асоціації народних промислів, а також поетесою з Мельбурна Стефанією Кіндрат. Обидві мисткині діляться своїм досвідом за останні два роки, обговорюючи, як події в Україні віддзеркалюються у їхній творчості та як мистецтво стає маяком підтримки для українців.
    Más Menos
    31 m
  • Дослідження спадщини через модернізм
    Jun 29 2024
    Інтерв’ю з Мару Яроцькою про творчість та експозицію «УКР-ДНК ДНК України 2023».
    Más Menos
    21 m
  • Гармонії надії: подорож Наталії Бойко та Тетяни Лузанової
    Jun 22 2024
    Ця серія розповідає про Наталію Бойко та Тетяну Лузанову, викладачів фортепіано, з м. Луцьк, що в Україні, котрі створили класичний виконавський дует, щоб зібрати кошти для української армії під час війни, що триває.
    Más Menos
    19 m
  • Музична дипломатія: мистецькі зусилля Jaga Band та Піккардійської Терції на підтримку України
    Jun 16 2024
    У цьому випуску – розмова з Мар’яною Сивак (вокал, скрипка, гітара) та Людмилою Нікольською (цимбали) із Jaga Band, а також Андрієм Капралем, лідером українського акапельного гурту «Піккардійська Терція».
    Más Menos
    29 m
  • Амбасадорки мистецтва: Оксана Білозір і Меланія Моравські Дехнич пропагують українську культуру
    Jun 9 2024
    У цьому епізоді ми зустрічаємо народну артистку України Оксана Білозір та заслужену діячку мистецтв України Меланія Моравські Дехнич Вони активно відстоюють українську культуру у світі та всередині країни. Крім того, вони пропонують вирішальну підтримку Україні у складні часи.
    Más Menos
    19 m
  • Мелодії спротиву
    Jun 1 2024
    У цьому епізоді ми досліджуємо історії українських співаків і музикантів, які тимчасово залишили свої музичні заняття, щоб зробити внесок у розвиток своєї країни. У нас – фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя та чернівецький автор-виконавець Саша Буль.
    Más Menos
    28 m
  • Струни стійкості: демонстрація таланту українських музикантів
    May 25 2024
    Дізнайтеся, як талановиті музиканти: Маркіян Мельниченко та Антуанетта Міщенко використовують своє мистецтво, щоб привернути увагу до української культури, підтримати медичні та гуманітарні зусилля та вселити надію серед труднощів.
    Más Menos
    29 m
  • Роль української патріотичної пісні у піднесенні національного духу в складні часи
    May 18 2024
    Заслужений діяч мистецтв України, Володимир Головко, подає глибокий історичний аналіз української патріотичної пісні, досліджуючи її глибинний зміст та суспільну роль. Дискусія також підкреслює інтелектуальний та емоційний вплив музики, особливо серед молоді, і звертається до нещодавнього сплеску патріотичних пісень серед політичних викликів України, наголошуючи на їхній ролі як гімнів духу нації.
    Más Menos
    28 m