Русскій фейк: стукіт з дна  Por  arte de portada

Русскій фейк: стукіт з дна

De: Вадим Міський Детектор медіа
  • Resumen

  • У цьому подкасті Вадим Міський щодня викриває російські вкиди та маніпуляції, націлені на нашу свідоміть. Поки російські війська прагнуть нас знищити фізично, кремлівські фейки намагаються зламати наш дух і спроможність до спротиву. Знати дезінформацію в обличчя — це бути озброєними в інформаційній війні. Подкаст готує "Детектор медіа" спільно з Українським радіо. Більше фейків ловить наша команда аналітиків та фактчереків — на сайті detector.media у #DisinfoChronicle.
    Вадим Міський, Детектор медіа
    Más Menos
Episodios
  • Українська ППО «збиває» рідкісних орлів, плутаючи їх з дронами — фейки за 7 червня
    Jun 7 2024

    У випуску розглядаємо російський фейк щодо української ППО, яка нібито становить небезпеку для рідкісного виду птахів – орлана-білохвоста. ППО начебто помилково плутає їх з ворожими безпілотниками та «збиває». А також аналізуємо фейкову інформацію про ексміністра оборони України Олексія Резнікова, який буцімто «отримав американське громадянство». Чи є підстави довіряти цій інформації і для чого Росія зміщує акценти та підтасовує факти — поговоримо у випуску.

    Más Menos
    9 m
  • Мільйони на «дослідження пінгвінів»: хто і чому маніпулює на тему української антарктичної програми — фейки за 6 червня
    Jun 6 2024

    У випуску аналізуємо російський фейк про 11 мільйонів доларів, які Україна буцімто витратила «на дослідження пінгвінів». А також розглядаємо маніпуляції про те, як полярники на станції «Академік Вернадський» живуть у розкоші, насолоджуючись шоколадом, червоною рибою і вином. Хто і навіщо створює подібні фейки — зʼясовуємо у випуску.

    Más Menos
    11 m
  • Україна «братиме в заручники» родичів і друзів спортсменів-олімпійців, щоб ті не лишилися закордоном — фейки за 5 червня
    Jun 5 2024

    У випуску розглядаємо російський фейк щодо української Олімпійської збірної. Нібито спортсмени, які виїжджають на Олімпіаду, будуть зобовʼязані залишити довірену особу призовного віку, і якщо спортсмен не повернеться, цю особу «мобілізують і відправлять на фронт». А також поговоримо про те, як пропагандисти намагаються закидувати харківʼян фейками для того, аби сіяти паніку, недовіру до влади та підштовхувати їх до емоційних рішень.

    Más Menos
    11 m

Lo que los oyentes dicen sobre Русскій фейк: стукіт з дна

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.