Parenthesis  Por  arte de portada

Parenthesis

De: UOCuniversitat
  • Resumen

  • Parenthesis es el podcast de los Estudios de ciencias de la información y de la comunicación de la UOC, en el que os presentamos las últimas tendencias en información y comunicación. Las profesiones, los proyectos, las personas que nos inspiran. Lo haremos a través de una charla informal, pero en profundidad, con profesionales de primera línea, expertas y expertos reconocidos. En un espacio vivo, lejos de despachos o platós.
    © 2024 UOCuniversitat
    Más Menos
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodios
  • Parenthesis - #Triolavida
    Feb 5 2024
    Parenthesis se suma a les jornades Trio la vida. Les professores Alba Pérez, dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, i Candela Ollé, professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació conversen sobre el suïcidi, el telèfon 061 i com tots i cadascun de nosaltres podem ser d'ajuda si estem disponibles. A més, es presenta breument la resta d'activitats que organitza la UOC durant els 3 dies de jornada.
    Más Menos
    40 m
  • Parenthesis - Cacophony
    Jan 16 2024
    És legítim ocultar la veritat per defensar una causa justa? Un error mereix un linxament mediàtic? Tenim dret a equivocar-nos? Aquest nou capítol de Parenthesis posa aquests interrogants al centre d’un debat en què participen professionals del teatre, estudiants i professorat universitari. Parlem dels límits de la veritat, de difamació i vergonya, de fake news i de perspectiva de gènere, i d'altres qüestions que planteja Cacophony, una obra teatral de la dramaturga britànica Molly Taylor. Aquest Parenthesis és fruit d’una nova col·laboració entre la Universitat Oberta de Catalunya i la Sala Beckett, impulsada pel vicerectorat d’Aliances, Comunitat i Cultura i els Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació de la UOC. Parenthesis: Efraín Foglia: Direcció, concepte i muntatge. Candela Ollé: Direcció, revisions i guió. Aquest Parenthesis és fruit d’una nova col·laboració entre la Universitat Oberta de Catalunya i la Sala Beckett, impulsada pel vicerectorat d’Aliances, Comunitat i Cultura i els Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació de la UOC. Locució: Antònia Folguera. Sónar +D. Lluís Rius: Director de l'Àrea de Cultura. Judith Clares: Directora del Grau de Comunicació. Persones expertes convidades: Cristina Pujol: Professora. Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació. Silvia Martínez: Professora. Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació. Alexandre López: Professor. Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació. Maria Olivella: Coordinadora de la Unitat d’Igualtat. Ignasi Salellas: Professor. Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació. Sala Beckett: Anna Serrano: Directora de l’obra Cacophony. Clara de Ramon: Actriu principal de l’obra Cacophony. Laboratori d'experimentació sonora - UOCLabs: Ainhoa Garcia Caruana: Gravació, edició, teaser. Ricardo Coda Maldonado: Postproducció de so. Equip de gestió: Andrea Tabernero: Gestora de projectes.
    Más Menos
    32 m
  • El impacto de la inteligencia artificial en la comunicación corporativa
    Dec 19 2023
    Sabemos que la inteligencia artificial ha venido para quedarse y que impacta en casi todas las esferas de nuestra actividad personal y profesional; también en el campo de la comunicación corporativa. ¿Qué labores comunicativas facilita? ¿Qué labores seguirán siendo reducto de la inteligencia humana? ¿Qué herramientas aportan más valor y cómo podemos estar al día de sus avances? ¿Cuáles son las implicaciones éticas que conlleva su uso? Respondemos a todas estas cuestiones de la mano de Cristina Aced, consultora, formadora y mentora de comunicación, y de Marc Argemí, socio director de Sibilare, en este episodio moderado por Ferran Lalueza, profesor de comunicación corporativa en la UOC.
    Más Menos
    39 m

Lo que los oyentes dicen sobre Parenthesis

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.