Episodios

  • Episodul 11 - Recomandari privind telemedicina, dr Goole si proprietarii de animale, un nou ordin ANPC și continuarea Analiza tarifelor
    Jul 17 2024

    În podcastul de astăzi, la Dialoguri Veterinare, vorbim despre știrile săptamânii pe veterinarul.ro și noutățile științifice. La analiza săptămânii, continuăm discuția cu noi dimensiuni ale discuției „Tarifele în medicina veterinară - partea a patra“. Finalizăm cu o analiză a celor mai interesante discuții din social media.

    Știri

    1. Muștele din fermele de lapte pot răspândi mastita bovină

    2. British Veterinary Association revizuiește politica privind utilizarea animalelor în sport pe fondul presiunii publice

    3. Poziția și recomandările FVE privind utilizarea telemedicinei

    4. Îmbunătățește „Dr. Google" discuțiile și deciziile în practica animalelor mici? Utilizarea de către proprietarii de câini și pisici a resurselor de internet pentru a găsi informații medicale despre animalele lor de companie în trei țări europene

    5. Nou ordin ANPC: Obligații pentru firme de a afișa informații pentru persoanele cu dizabilități în formate vizuale, audio și braille

    Analiza săptămânii

    Discutăm intens de ceva timp depre tarifele în medicina veterinară. Există multe și variate opinii. Majoritatea discuțiilor însă au un punct comun. Este dificil pentru un medic veterinar, în România, să evalueze și să cuantifice în bani ceea ce face. Nu că în alte zone geografice sau economice este altfel. Este o chestiune generalizată, pot spune. În general, medicii veterinari nu sunt contabili sau finanțiști. Am realizat un chestionar pe care îl puteți completa online, pentru a ne ajuta să calculăm veniturile reale ale unui medic veterinar. Rezultatele le vom sintetiza în podcastul următor.

    Chestionarul îl puteți completa aici. Datele colectate sunt anonime, așa că îl puteți completa fără a vă simți stingheri din diverse motive.

    Tarifele în medicina veterinară - evaluarea muncii unui medic veterinar: mai mult decât un simplu diagnostic

    Social media

    1. Săptămâna de lucru ce 4 zile în cabinetele veterinare?

    Voi, ce părere aveți? Se poate implementa o săptămână de lucru de 4 zile la voi în cabinet? Cum o vedeți implementată? Aștept răsăunsuirle voastre pe binecunoscutele adrese de email: office@veterinarul.ro sau pe WhatsApp la 0787662565.

    2. Spital Prietenos cu Pisicile - medicul veterinar Cristian Daniel Cristea de la Pet Stuff București.

    Ascultați Vocea Profesiei cu cele mai importante știri, noutăți științifice, analize și comentarii din social media pentru medicii veterinari, în format audio bun de ascultat și în trafic în drum spre cabinet. Abonați-vă gratuit și asculați-ne pe Spotify, Apple Music, Amazon Music si Youtube Music sau pe canalele noastre de Whatsapp și Telegram. Detaliile pe https://www.veterinarul.ro/podcast/

    Să aveți o săptămână cu spor.

    Más Menos
    11 m
  • Vocea Profesiei cu dr. Florin Leca, o analiză a bullying-ul în multiplele lui forme din medicina veterinară
    Jul 14 2024

    Bine v-am regăsit, și bun venit la un nou episod al podcastului “Vocea Profesiei”. Astăzi avem onoarea de a-l avea alături pe Dr. Florin Leca, un medic veterinar respectat și un avocat al bunăstării cardiace în profesia noastră.

    Pentru al cunoaște mai bine am să încerc să realizez o foarte succintă prezentare a unei vieți dedicate unei pasiuni. Dr. Florin Leca este un pasionat de cardiologia veterinară, dedicându-și ultimii 20 de ani studierii și practicării acestei discipline. În 2009, a înființat Doctor's Vet Univers, prima clinică privată din România exclusiv dedicată bolilor cardiovasculare la animalele de companie. În 2016, a fondat „Revista Română de Cardiologie Veterinară”, colaborând cu experți internaționali pentru promovarea cardiologiei veterinare în România. Editor al Jurnalului Român de Medicină Veterinară și Farmacologie, a susținut peste 100 de prezentări științifice. În 2021, a inaugurat primul Laborator de Cardiologie Intervențională Veterinară din România, realizând numeroase premiere în chirurgia cardio-vasculară veterinară. Experiența sa vastă este recunoscută la nivel internațional, colaborând cu universități prestigioase și societăți de specialitate.

    Astăzi nu vom discuta despre cardiologie. Vom aborda un subiect sensibil și deosebit de important: bullying-ul în medicina veterinară.

    Bullying-ul poate lua multe forme – de la comportamente abuzive din partea colegilor sau superiorilor, până la interacțiunile dificile cu clienții. Aceste experiențe nu doar că afectează moralul și sănătatea mentală a medicilor veterinari, dar pot avea și un impact major asupra calității serviciilor medicale oferite și, implicit, asupra bunăstării animalelor.

    În acest episod, Dr. Florin Leca ne va împărtăși din experiențele sale și va discuta despre:

    • Diferitele forme de bullying în mediul veterinar

    • Cum recunoaștem semnele de bullying

    • Impactul psihologic și profesional asupra medicilor veterinari

    • Strategii și soluții pentru a combate bullying-ul și pentru a crea un mediu de lucru mai sănătos și mai sigur

    Alăturați-vă discuției pentru a înțelege mai bine cum putem sprijini comunitatea veterinară și cum putem contribui la crearea unui mediu de lucru mai pozitiv și mai echilibrat.

    Este un podcast important și de aceea va invit să îl ascultați pe îndelete și să concluzionați singuri ce este mai bine pentru fiecare dar și pentru comunitatea veterinară. Până la urmă suntem o mână de oameni care trebuie să colaborăm. Haideți să facem colaborarea plăcută, să căutăm și să împărtășim valorile comune. Poate dacă va fi bine comunității ne va fi bine și nouă, individual. Ce spuneți?

    Vă invităm să ascultați și să ne împărtășiți opiniile voastre pe acest subiect care ne afectează pe toți. Haideți să facem împreună un pas spre o comunitate veterinară mai unită și mai puternică.

    Ascultați Vocea Profesiei cu cele mai importante știri, noutăți științifice, analize și comentarii din social media pentru medicii veterinari, în format audio bun de ascultat și în trafic în drum spre cabinet. Abonați-vă gratuit și asculați-ne pe Spotify, Apple Music, Amazon Music si Youtube Music sau pe canalele noastre de Whatsapp și Telegram. Detaliile pe https://www.veterinarul.ro/podcast/

    Să aveți o săptămână cu spor.

    Más Menos
    1 h y 28 m
  • Vocea Profesiei - Despre tarifele și veniturile dezastruoase ale cabinetului concesionar cu dr. Ciprian Tănase
    Jul 10 2024

    "Fiecare dintre noi suntem o verigă în acest lanț, care asigură siguranța alimentară a acestei țări, dar și siguranța medicală. Dacă zalele sunt puternice, întregul lanț este puternic. În momentul în care aceste zale dispar sau suferă anumite deteriorări, întregul lanț, de la fermier până la consumatorul final, va suferi. Intervenția statului este decisivă, pentru că eu sper să găsească soluțiile înainte ca pacientul să fie mort, din păcate. Încă sunt optimist și sper că cei care pot lua astfel de decizii să își mobilizeze toate bunele intenții și gândurile pentru a salva ceea ce se mai poate salva din mediul rural, din medicina rurală."

    "Din păcate, ne menținem foarte greu. Sincer, nu aș vrea să renunț la angajat, pentru că împreună formăm o echipă și nici nu pot să renunț chiar dacă aș vrea, din cauza condițiilor contractuale ale contractului de concesiune. Dar nu se pune problema de asta. Atât timp cât va exista cabinetul, va exista și postul de tehnician veterinar în business. Ne menținem foarte greu.Dacă în perioada următoare nu vom avea tarifele noi pe care toți le așteptăm, sincer, nu știu cum ne vom descurca, pentru că toate taxele cresc, salariul minim s-a majorat de la 1 iulie și toate impozitele se reflectă asupra situației financiare a cabinetului."

    "La 5 euro pe oră, salariul și încasările unui medic veterinar sunt rușinos de mici comparativ cu alte profesii din piața muncii din România. Este jenant să le comparăm cu tariful nostru, chiar și al unei menajere sau al unui zilier. Toți știm câtă greutate am avut în a absolvi această facultate, cât a trebuit să învățăm și la ce riscuri suntem expuși pe teren, lucrând cu animale mari, imprevizibile și bolnave. De multe ori suntem expuși la boli profesionale. Punând în balanță toate aceste lucruri, ne dăm seama că suma de 25 de lei pe oră este foarte mică."

    Ascultați Vocea Profesiei cu cele mai importante știri, noutăți științifice, analize și comentarii din social media pentru medicii veterinari, în format audio bun de ascultat și în trafic în drum spre cabinet. Abonați-vă gratuit și asculați-ne pe Spotify, Apple Music, Amazon Music si Youtube Music sau pe canalele noastre de Whatsapp și Telegram. Detaliile pe https://www.veterinarul.ro/podcast/

    Să aveți o săptămână cu spor.

    Más Menos
    57 m
  • Vocea Profesiei - O poveste adevărată despre un medic veterinar milionar in euro cu dr. Laurențiu Leica
    Jul 6 2024

    Vă invităm să ascultați povestea inspirațională a domnului doctor Laurențiu Leica, să descoperiți cheia reușitei sale în medicina veterinară și să vă lăsați inspirați de experiențele și sfaturile sale valoroase. Acesta este un interviu care promite să ofere răspunsuri și imbolduri necesare pentru a vă transforma propriile vise într-o realitate frumoasă. Dr. Leica nu este doar un medic veterinar de succes, ci și primul milionar în euro din această profesie, având la activ realizări remarcabile exclusiv din activitatea medicală veterinară.

    Despre ce vom vorbi astăzi:

    02:40 Cum am început aventura în medicina veterinară
    04:06 Cum am început cariera de medic veterinar în Constanța
    05:49 Cum a apărut și s-a dezvoltat spitalul
    08:37 Cum am crescut afacerea
    10:16 Cum este aici, sus, unde am ajuns cu spitalul
    11:28 Ce facem în spital și care este cheia succesului unui spital
    12:34 Cum este organizată afacerea ca spital veterinar
    15:19 Care sunt provocările în administrarea unui spital veterinar
    16:11 Cum este să gestionezi un spital mare
    23:10 Cum am ajuns să vând
    26:59 Care sunt pașii realizați
    30:05 Este vorba despre bani
    30:45Cum a fost tranziția de la patron la manager
    34:00 Cifrele sunt cele care contează
    36:47 Cum este integrarea într-o corporație
    38:49 Cum este cu greșelile medicale într-o corporație
    40:37 Care va fi impactul corporațiilor în medicina veterinară românească
    43:35 Este exclusivă o astfel de afacere?
    46:28 Ce aduce nou o astfel de corporație?
    47:50 Cum s-a schimbat satisfacția profesională
    52:57 Cum văd viitorul în medicina veterinară
    57:46 Ce recomand colegilor pentru a avea succes
    59:21 Cuvânt de final

    Ascultați Vocea Profesiei cu cele mai importante știri, noutăți științifice, analize și comentarii din social media pentru medicii veterinari, în format audio bun de ascultat și în trafic în drum spre cabinet. Abonați-vă gratuit și asculați-ne pe Spotify, Apple Music, Amazon Music si Youtube Music sau pe canalele noastre de Whatsapp și Telegram. Detaliile pe https://www.veterinarul.ro/podcast/

    Să aveți o săptămână cu spor.

    Más Menos
    1 h y 2 m
  • Episodul 10: Stirile, noutatile stiintifice, analiza saptamanii si documentul oferit medicilor veterinari, discutii in social media
    Jul 1 2024
    În podcastul de astăzi, la Dialoguri Veterinare, vorbim despre știrile săptamânii pe veterinarul.ro și noutățile științifice. La analiza săptămânii, concluzionăm în dezbaterea „Tarifele în medicina veterinară - partea a patra“. Finalizăm cu o analiză a celor mai interesante discuții din social media. Cuprins Știri 00:28 Lansare consultare publică de către RCVS privind guvernarea profesiei veterinare în Marea Britanie 00:53 Violența domestică observată indirect de medicii veterinari poate ajuta oamenii în nevoie 01:49 Primul vaccin cu particule de ARN pentru gripa canină 02:44Terapia asistată de bovine: un nou studiu evidențiază beneficiile și preferințele de gen Noutăți în știință 03:41 “Tristețea Cățelului": Un fenomen subestimat în relația om-câine 04:41 Protocoale pentru câinii cu probleme emoționale în timpul vizitelor și procedurilor veterinare Analiza săptămânii 06:25 Astăzi la analiza săptămânii vom discuta despre finalul intervenției noastre cu privire la tarife. Social Media 14:00 Câte animale sau cine trebuie sa moara pentru a fi luate măsuri cu privire la diazinol? 15:18 Discuțiile privind tarifele devin din ce in ce mai argumentate. Analiza săptămânii Ce am constatat eu cu ocazia acestui demers referitor la tarife? Am constatat că medicii veterinari sunt persoane care muncesc extrem de mult, care nu sunt respectați la adevărata lor valoare și pentru efortul lor, că sunt inteligenți și au perspicacitatea de a vedea afacerile și modul de a acționa pentru a ajunge la succes. Ce nu au medicii veterinari sau care este cel mai mare handicap? Pur și simplu nu au informația organizată, coerentă și nu utilizează mecanisme consacrate de management. Probabil, dacă nu făceam podcastul cu dl. dr. Leica Laurențiu, care a devenit milionar în euro, nu înțelegeam unde greșesc medicii veterinari. Vă las pe voi să ascultați podcastul viitor cu un medic veterinar milionar în euro, iar acum vă ofer cele mai puternice instrumente de management pentru a vă atinge scopurile. Pentru a reuși, știința managementului ne învață să parcurgem niște pași importanți, fără să-i sărim sau ignorăm. Astfel putem avea coerență și succes în demersul nostru de afaceri. Tot managementul modern ne spune că a cere direct mai mulți bani pentru un produs sau serviciu nu este întotdeauna cel mai bun mijloc de a-ți atinge scopul afacerii. Lista de învățăminte moralizatoare ale managementului este lungă și, dacă doriți să vă găsiți o cale de urmat în afacerea dvs. pentru a ajunge cu siguranță din punctul A în punctul de succes B, atunci vă recomand puțin studiu al acestei științe. Acum, pentru a nu lăsa în aer discuția noastră despre „tarife în medicina veterinară“, am realizat un mic studiu de management. Acesta poate să vă ajute să vedeți limpede unde sunteți, unde vreți să ajungeți și pașii care trebuie realizați. De asemenea, acest studiu vă arată ceea ce puteți schimba sau influența și către ce să vă îndreptați atenția și energia. Studiul vă arată și ce nu puteți schimba sau influența, pentru a ști ori să căutați soluții pentru a evita acele elemente, ori soluții pentru a le diminua efectul. Continuarea analizei o ascultați în podcast iar ce am pus la dispoziția medicilor veterinari interesați găsiți în articolul Concluziile demersului referitor la tarifeAscultați Vocea Profesiei cu cele mai importante știri, noutăți științifice, analize și comentarii din social media pentru medicii veterinari, în format audio bun de ascultat și în trafic în drum spre cabinet. Abonați-vă gratuit și asculați-ne pe Spotify, Apple Music, Amazon Music si Youtube Music sau pe canalele noastre de Whatsapp și Telegram. Detaliile pe https://www.veterinarul.ro/podcast/ Să aveți o săptămână cu spor.
    Más Menos
    20 m
  • Vocea Profesiei cu prof.dr. Viorel Andronie despre tarifele in medicina veterinara
    Jun 29 2024
    Fiind un podcast consistent și important pentru toți medicii veterinari, vă invităm să îl ascultați integral. La final, din toate comentariile colegilor de pe Facebook, social media în general sau din mesajele primite, am sintetizat ideile importante și am creat o radiografie a mediului în industria veterinară și întrebările utile celor care doresc să se implice și să găsească rezolvări pentru problema tarifelor. De asemenea, puteți alege informația utilă din următorul cuprins: 00:49 Analiza situației actuale și o sinteză a nemulțumirilor din social media 05:32 Aspecte generale privind tarifele în medicina veterinară 07:20 Istoria tarifelor pentru acțiunile dispuse de autorități 15:28 Cadrul legal actual de stabilire al tarifelor 19:20 Care sunt propunerile CMVRO deja înaintate ANSVSA 23:50 Se poate stabili un salariu minim la nivel de ramură? 29:20 Este sau nu un ajutor implementarea unui sistem de tip salariu minim pentru a avea un criteriu de evaluare a tarifelor? 32:10 Se pot iniția discuții și o dezbatere privind salariul minim garantat? 33:15 Opinia dl. dr. Cristi Mătură privind tarifele 37:40 Este un moment „0“ al tarifelor. 38:50 Plata de către proprietar a acțiunilor obligatorii și identificarea unor măsuri de compensare a plăților este o soluție și poate responsabiliza proprietarul? 41:40 Condiționalitățile statului referitor la acțiunile obligatorii care se îndreaptă asupra medicilor și nu asupra proprietarilor sunt o situație reclamată de foarte mulți medici care se confruntă cu sancțiuni pe care medicii le consideră nejustificate. 44:53 Delațiunea medicului concesionar sau amenzile puse de autoritate nu afectează relația dintre medic și proprietari? 47:35 Amenzile rezolvă problemele sau sunt necesare alte soluții? Este practică lupta aceasta autoritate - medici veterinari - proprietari? Se rezolvă probleme sau se creează tensiuni inutile și total nepractice? 51:40 Intervenția dl. dr. Ioan Păun 58:20 Tarifele sunt doar o parte din nemulțumirile lor. 59:40 Lipsa de responsabilitate a proprietarilor 01:01:45 Plata de către proprietar, după modelul francez al acțiunii cu bani, vouchere sau altă modalitate găsită de stat de a compensa plata poate duce la responsabilizarea proprietarului? 01:04:10 Care este starea națiunii veterinare astăzi 01:06:15 Viitorul sună bine 01:06:30 Final 01:07:35 analiza mediului actual, al cadrului general în piața veterinară care afectează afacerile veterinare semnalate de medicii veterinari. 01:09:40 întrebări rezultate din sinteza problemelor semnalate de medicii veterinari utile în procesul de analiza a chestiunii tarifelor Mulțumesc și colegilor, dr. Cristi Mătură, care a făcut un efort deosebit să participe la acest podcast, și domnului dr. Ioan Păun, care a lăsat pentru câteva minute acțiunea din mijlocul animalelor pentru a ne împărtăși din experiența lui. Îmi pare rău pentru colegii care au ratat întâlnirea deoarece nu au fost atenți la oră sau au avut alte probleme, dar promit că am salvat numerele de telefon și îi voi invita la podcasturile viitoare. Domnule Profesor, vă mulțumesc pentru participarea la podcastul despre Starea medicinii veterinare. Sperăm că până data viitoare vom fi terminat de discutat despre tarife și vom aborda alte subiecte la fel de interesante și utile colegilor noștri. Vă aștept cu deosebită plăcere. Așa cum am anunțat, după ce am finalizat procesarea, am înregistrat următoarea sinteză a opiniilor exprimate de medicii veterinari care au răspuns în social media sau ne-au scris. Aceasta poate fi doar un început de analiză și un punct de plecare pentru cei care doresc să fundamenteze tarifele în medicina veterinară. Sper să fie cu folos. Radiografia mediului industriei veterinare Premise identificate care pot fi generatoare de probleme majore și asupra cărora nu putem acționa în niciun fel. Ele există indiferent dacă noi vrem sau nu și definesc mediul extern în care se manifestă industria veterinară. Acestea sunt: 1. Norma europeană a salariului minim obligatoriu, care va fi aplicată din toamna acestui an și care la rândul ei trebuie fundamentată conform unui calcul laborios. 2. Creșterea taxelor și a impozitelor. 3. Creșterea costurilor operaționale: curent, energie, consumabile, echipamente etc. 4. Inflația crescută. 5. Eliminarea economiei gri prin măsurile fiscale adoptate în acest an și care continuă, inclusiv cu digitalizarea serviciilor publice. 6. Lipsa forței de muncă în domeniu. 7. Lipsa controlului asupra medicamentelor veterinare. 8. Creșterea antibiorezistenței. 9. Dispariția gospodăriei tradiționale atât ca animale, cât și ca populație activă, și schimbarea comportamentului proprietarilor de animale. 10. Apariția fermelor de animale orientate către producție intensivă. 11. Restricții crescute în ceea ce privește producția și ...
    Más Menos
    1 h y 15 m
  • Episorul 9 - Analiza tarifelor in medicina veterinara - partea a treia si noi avantaje fiscale pentru medicii veterinari
    Jun 24 2024

    În podcastul de astăzi vorbim despre stimulente fiscale și noi reglementări e-Factura pentru medicii veterinari și despre contribuțiile privind concediile medicale. La analiza săptămânii, continuăm cu dezbaterea „Tarifele în medicina veterinară - partea a treia“. Finalizăm cu o analiză a celor mai interesante discuții din social media.

    CUPRINS

    Știri

    00:26 Autoritatea pentru Concurenta si Piete lansează o investigatie de piata pe serviciile veterinare din Marea Britanie

    01:28 Stimulente financiare pentru cabinetele veterinare care încadrează elevi și studenți în perioada vacanței

    02:10 Ce documente profesionale trebuie să păstreze angajații cabinetelor veterinare

    03:06 e-Factura: Ce trebuie să știe cabinetele veterinare despre noile reglementări

    04:16 Importanța contribuției suplimentare pentru concedii medicale în cabinetele veterinare

    Analiza săptămânii

    05:00 Analiza tarifele în medicina veterinară - partea a treia

    Social media

    19:30 Știrile săptămânii

    Ascultați Vocea Profesiei cu cele mai importante știri, noutăți științifice, analize și comentarii din social media pentru medicii veterinari, în format audio bun de ascultat și în trafic în drum spre cabinet. Abonați-vă gratuit și asculați-ne pe Spotify, Apple Music, Amazon Music si Youtube Music sau pe canalele noastre de Whatsapp și Telegram. Detaliile pe https://www.veterinarul.ro/podcast/

    Să aveți o săptămână cu spor.

    Más Menos
    23 m
  • Vocea Profesiei - O poveste despre pasiune și comunicare cu dr. Adrian Bilba
    Jun 22 2024

    Bine v-am regăsit. În acest episod, descoperiți povestea fascinantă a unui medic veterinar român care a transformat pasiunea pentru biologie și animale într-o carieră de succes. De la copilăria în jurul Lacului Tăbăcărie când prindea daphnii și ciclopi, până la deschiderea primului pet shop din Constanța și ulterior, gestionarea mai multor afaceri veterinare, Dr. Adrian Bâlbă împărtășește momente cheie și lecții învățate de-alungul carierei sale. Director la Delfinariu Constanța, la Agenția de Pescuit și Acvacultură, cercetător la Institutul de Cercetări pentru Ecologie Acvatică, candidat la Primăria Constanța și iarăși întreprinzător în domeniul veterinar. O carieră plină. Dar cea mai atractivă parte la domnul doctor este prezența permanentă la știrile naționale, pe mai toate canalele media. Dacă este o știre despre ecologie, medicină în general, viață marină sau chiar medicină veterinară, dr. Bâlbă este pe ecranul televizoarelor explicând extrem de elegant, științific, dar și pe înțelesul tuturor cum este cu viața. Astăzi vom afla secretul comunicării de succes, comunicare care este atât de esențială pentru reputația și afacerea veterinară.

    CURINS:

    00:53 Cine este dr. Adrian Bâlbă
    02:15 Cariera profesională și afacerile
    04:43 Experiența ca Director la Delfinariu și alte instituții publice
    06:00 Adrian Bâlbă, medic veterinar în primul rând
    07:10 Experiența cu televiziunile de știri
    09:00 Comunicarea pentru cei ce asculta
    11:10 Este necesar un plan al comunicării?
    15:10 Cum ajungem un bun comunicator?
    16:40 Este un avantaj pentru un medic veterinar să fie un bun comunicator?
    16:40 Marca, brandul, imaginea este utilă medicilor veterinari?
    20:00 Cum se gestionează situații și clienții dificili?
    22.30 Este utila implicarea extraprofesională a medicului veterinar?
    23:50 Care sunt cele mai bune canale de comunicare?
    25:05 Ce trebuie sa comunice medicii veterinari?
    26:35 Cum aplicăm practic elementele de comunicare pentru a avea efectele scontate?
    28:50 Prevenția este viitoare cheie a succesului?
    30:10 Cum comunicăm pentru a menține starea de bine a pacientului prin măsuri proactive de prevenție și totodată să avem profit în cabinet?
    31:25 Pachetele de abonare o soluție pentru cabinete?
    34:14 Comunicarea medicală trebuie să se orienteze și către administrația publică?
    35:50 Este important ca medicul veterinar să se implice în apărarea sânătății publice, în colaborarea cu administrația?
    36:40 Cum vedeți îmbunătățirea afacerilor veterinare pentru a deveni afaceri profitabile?
    39:55 Colaborare este cheia viitorului profesiei?
    41:30 Ce gânduri de viitor aveți?
    42:00 Gânduri de final

    "Și ca un final, invit medicii veterinari din țară la Constanța la plajă la o discuție cu mine, la o eventuală colaborare cu mine, că după părerea mea părerea multora, am multe de transmis, de explicat, de multe care le-ar putea vedea la mine, învăța de la mine."

    Dr. Adrian Bîlbă

    Ascultați Vocea Profesiei cu cele mai importante știri, noutăți științifice, analize și comentarii din social media pentru medicii veterinari, în format audio bun de ascultat și în trafic în drum spre cabinet. Abonați-vă gratuit și asculați-ne pe Spotify, Apple Music, Amazon Music si Youtube Music sau pe canalele noastre de Whatsapp și Telegram. Detaliile pe https://www.veterinarul.ro/podcast/

    Să aveți o săptămână cu spor.

    Más Menos
    45 m