Sons en el temps

De: Sons en el temps
  • Resumen

  • "Sons en el temps" va ser un llibre del músic i pedagog Carles Riera que pretenia apropar la música clàssica a tots els públics. Amb el mateix esperit, en aquest podcast partim de la programació de clàssica a Granollers per parlar sobre música en el sentit més ampli possible.
    © 2024 Sons en el temps
    Más Menos
Episodios
  • Al principi va ser el ritme
    Sep 22 2024
    Comença la quarta temporada de Sons en el Temps i ho fem mirant al primer concert de la temporada granollerina, protagonitzat pel flautista Claudi Arimany. Per això mirem molt enrere en el temps per descobrir que la flauta és un dels instruments més antics i universals que hi ha. A més, fem una pinzellada a la temporada granollerina de música clàssica 2024/25 per anar escalfant motors! ---------------------------------- Per a escoltar les músiques de l'episodi i altres continguts extra, visita https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/temporada-24-25.html Podcast enregistrat a Ràdio Granollers.
    Más Menos
    41 m
  • Amor, guerra i sarsuela
    May 6 2024
    En l’imaginari popular se sol associar la sarsuela a la ciutat de Madrid, però tot i que aquest gènere líric va néixer a l’entorn de la cort reial espanyola aviat es va estendre per tots els dominis de la corona i a partir del segle XIX els teatres de les grans ciutats, entre elles Barcelona, programaven una sarsuela rere l’altra. La popularitat del gènere va portar a que a Catalunya s’escrivissin també sarsueles en l’idioma propi del públic. Una de les més conegudes és Cançó d’amor i de guerra, a la qual dediquem aquest episodi que és, també, el darrer de la temporada. --------------------------- Per a escoltar les músiques de l'episodi i altres continguts extra, visita https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/sons-en-el-temps.html Podcast enregistrat a Ràdio Granollers.
    Más Menos
    24 m
  • El plor de la mare
    May 6 2024
    Al segle XIII un monjo franciscà va escriure un poema que parlava del dolor que havia d’haver patit la Maria en veure morir el seu fill Jesús a la creu. Aquest text, l’Stabat mater, va ser ràpidament incorporat per l’Església reforçant una visió humana dels personatges sagrats que ha inspirat desenes de composicions musicals des dels temps del cant gregorià fins a l’actualitat. El compositor català Salvador Brotons també ha fet la seva pròpia interpretació musical de l’Stabat Mater que ens serveix de punt de partida per revisar la història d’aquest tema literari i musical. --------------------------- Per a escoltar les músiques de l'episodi i altres continguts extra, visita https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/sons-en-el-temps.html Podcast enregistrat a Ràdio Granollers.
    Más Menos
    28 m

Lo que los oyentes dicen sobre Sons en el temps

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.