• «П'ятдесят відтінків музики» з Юрієм Іздриком

  • Podcast

«П'ятдесят відтінків музики» з Юрієм Іздриком  By  cover art

«П'ятдесят відтінків музики» з Юрієм Іздриком

  • Summary

  • Авторська програма поета, музиканта Юрія Іздрика. Приватна історія популярної музики останніх 50-ти років. З 1968-го по 2018-й. Від рок-н-ролу до даб-степу. Культові групи, знакові постаті, легендарні альбоми, найпримітніші виступи, найвідоміші студії звукозапису, саундтреки, що стали класикою, а також малознані виконавці, “герої одного хіта”, підпільні концерти, цікаве про музику андеграундної сцени – усе це за особистими вподобаннями меломана з 50-річним стажем. Улюблені композиції та цікаві історії, з ними пов'язані.
    Show more Show less
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodes
  • Культові дуети
    Nov 1 2018

    Перший епізод авторської програми Юрія Іздрика «П'ятдесят відтінків музики» про культові дуети в музичній історії.

    Другий сезон "П'ятдесят відтінків музики" – це авторська програма поета Юрія Іздрика. Цього разу про “Холодну транзисторну музику в теплому ламповому звучанні приватних історій та інтимних рекомендацій. Розширення свідомості в режимі онлайн”.

    Show more Show less
    58 mins
  • Музика: 2013-2018 рр
    May 3 2018

    Останній епізод першого сезону авторської програми Юрія Іздрика - "П'ятдесят відтінків музики".

    "П'ятдесят відтінків музики" - це авторська програма поета, музиканта Юрія Іздрика. Приватна історія популярної музики останніх 50-ти років. З 1968-го по 2018-й. Від рок-н-ролу до даб-степу. Культові групи, знакові постаті, легендарні альбоми, найпримітніші виступи, найвідоміші студії звукозапису, саундтреки, що стали класикою, а також малознані виконавці, “герої одного хіта”, підпільні концерти, пам'ятки андеграундної сцени – усе це за особистими вподобаннями меломана з 50-річним стажем. Улюблені композиції та цікаві історії, з ними пов'язані

    Show more Show less
    1 hr and 3 mins
  • Музика: 1988-1992 рр
    May 3 2018

    П'ятий епізод авторської програми Юрія Іздрика "П'ятдесят відтінків музики". В подкасті звучать світові хіти малознаних виконавців, а також нетипові треки зірок сцени: Roberta Flack, Omega, Styx та інших.

    "П'ятдесят відтінків музики" - це авторська програма поета, музиканта Юрія Іздрика. Приватна історія популярної музики останніх 50-ти років. З 1968-го по 2018-й. Від рок-н-ролу до даб-степу. Культові групи, знакові постаті, легендарні альбоми, найпримітніші виступи, найвідоміші студії звукозапису, саундтреки, що стали класикою, а також малознані виконавці, “герої одного хіта”, підпільні концерти, пам'ятки андеграундної сцени – усе це за особистими вподобаннями меломана з 50-річним стажем. Улюблені композиції та цікаві історії, з ними пов'язані.

    Show more Show less
    1 hr and 12 mins

What listeners say about «П'ятдесят відтінків музики» з Юрієм Іздриком

Average customer ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.