Από πού να αρχίσω  By  cover art

Από πού να αρχίσω

By: Alter Ego Media
  • Summary

  • Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλά για όλα. Για θέματα καθημερινά, για θέματα κοινωνικά, για θέματα που μας αφορούν και μας κάνουν να σκεφτόμαστε. Τις στιγμές που δεν ξέρουμε από πού να το πιάσουμε, το podcast "Από πού να αρχίσω" δίνει την απάντηση. Νέo επεισόδιo κάθε Παρασκευή. Ακολουθήστε την Ελιάνα στο Instagram @elianoula και βρείτε όλα τα podcasts του Βήματος στο www.tovima.gr.
    2023 Alter Ego Media
    Show more Show less
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodes
  • Πώς να μη χωρίσεις στις διακοπές
    Jul 26 2024

    Φήμες λένε ότι τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν μετά ή κατά τη διάρκεια των διακοπών. Είναι όντως αλήθεια ή είναι ένα κακόγουστο αστείο που επινόησαν οι singles; Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο νέο «Από πού να αρχίσω» παραθέτει τους λόγους που οδηγούν ένα ζευγάρι να χωρίσει στις διακοπές και δίνει πέντε συμβουλές για να αποφύγεις τα καλοκαιρινά δράματα με τον/την σύντροφο.

    Παραγωγή Alter Ego Media

    Show more Show less
    17 mins
  • Τελικά, τι αξία έχει ένα χρυσό βραβείο;
    Jul 19 2024

    Αυτή την εβδομάδα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με το χρυσό βραβείο στο ένα χέρι και το μικρόφωνο στο άλλο, εκμυστηρεύεται τι σημαίνει για εκείνη η διάκριση του «Από πού να αρχίσω» στα Dime Awards 2024, ενώ μιλάει για το κρυφό νόημα στα τρόπαια κάθε είδους και την επίδραση της επιβράβευσης στην ανθρώπινη ψυχολογία.

    Παραγωγή Alter Ego Media

    Show more Show less
    12 mins
  • Πώς να ξεκουραστείς πραγματικά στις διακοπές σου
    Jul 12 2024

    Στο νέο επεισόδιο του «Από πού να αρχίσω», η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ψάχνει να βρει τι φταίει που, ενώ είμαστε σε διακοπές, η ξεκούραση παραμένει μια λέξη άγνωστη. Παράλληλα, δίνει όσες συμβουλές χρειαζόμαστε για να μετατρέψουμε τη φετινή μας άδεια στην απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.

    Παραγωγή Alter Ego Media

    Show more Show less
    21 mins

What listeners say about Από πού να αρχίσω

Average customer ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.