ΓΙΟΥ ΕΦ ΟΟΥ  By  cover art

ΓΙΟΥ ΕΦ ΟΟΥ

By: VICE Greece
  • Summary

  • Ένα Limited Series Podcast του VICE Greece αφιερωμένο στον κόσμο του paranormal και των θεωριών συνωμοσίας. Ο Αντώνης Κωνσταντάρας και ο Μελέτης Παππάς, κάνουν camping σε ένα στοιχειωμένο δάσος, μιλάνε για κάποιες από τις πιο γνωστές εγχώριες ιστορίες μεταφυσικού και για θεωρίες συνωμοσίας.

    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

    VICE Greece
    Show more Show less
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodes
  • Η Μόρα και Γνωστοί Αστικοί Θρύλοι
    Sep 9 2022

    Στο όγδοο και τελευταίο (σχεδόν διπλό) επεισόδιο του Γιού Εφ Όου συζητάμε για τη Μόρα και στη συνέχεια σχολιάζουμε γνωστούς Αστικούς Θρύλους της Ελλάδας.


    Σε πολλούς ανθρώπους έχει τύχει να ξυπνήσουν το βράδυ και να μην μπορούν να κουνηθούν ή να φωνάξουν! Αρκετοί από αυτούς αναφέρουν ότι έχουν δει μια σκοτεινή φιγούρα να κάθεται πάνω τους ή στην άκρη του κρεβατιού. Τη δαιμονική Μόρα, που προσπαθεί να κλέψει ψυχές. Για τους επιστήμονες γνωστή και ως Υπνική Παράλυση.


    Παράλληλα, βαθμολογούμε γνωστούς Αστικούς Θρύλους και κάνουμε ένα recap της πορείας αυτού του όμορφου Limited Series Podcast του VICE Greece.  


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

    Show more Show less
    28 mins
  • Η Πιο Γνωστή Απαγωγή Από Εξωγήινους την Ελλάδα
    Sep 2 2022

    Γνωρίζατε ότι υπάρχουν Έλληνες που υποστηρίζουν ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους; Στο Έβδομο επεισόδιο του Γιού Εφ Όου καταπιανόμαστε με αυτή τη θεματική. 


    Μάλιστα, η πιο γνωστή μαρτυρία πιθανής απαγωγής είναι αυτή της συζύγου ενός Έλληνα βουλευτή. Σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια, το περιστατικό έλαβε χώρα στον Βόλο το 1990. Επικεντρωνόμαστε στη συγκεκριμένη ιστορία και ρίχνουμε μια ματιά στις εξηγήσεις που έχει δώσει η επιστήμη, προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει στους ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι είναι θύματα εξωγήινων απαγωγών.


    Στο επεισόδιο μιλάμε με τον Ufologist Χάρη Κουτσιαύτη, ο οποίος, επιστρέφει στο Γιού Εφ Όου για να μοιραστεί τις εμπειρίες του με ανθρώπους που αναφέρουν ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους.


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

    Show more Show less
    26 mins
  • Οι Βρικόλακες στην Ελλάδα
    Aug 26 2022

    Στο έκτο επεισόδιο του Γιού Εφ Όου, ανακαλύπτουμε τις δοξασίες που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και έχουν να κάνουν με τους βρικόλακες.


    Κάτι που δεν ακούγεται αρκετά συχνά είναι ότι στη λαογραφία μας υπάρχουν αρκετές αναφορές σε αυτά τα πλάσματα που ακροβατούν μεταξύ ζωής και θανάτου, ρουφώντας το αίμα μας. Μην φανταστείτε τον Robert Pattinson και σκηνικά Twilight, τα δικά μας βαμπίρ είναι πολύ πιο σκοτεινά.


    Στο επεισόδιο μιλάμε με τη Sossana M., η οποία βρίσκεται πίσω από το κανάλι Sossana M., όπου δημοσιεύει βίντεο που έχουν να κάνουν κυρίως με τον χώρο του paranormal και του μυστηρίου, αλλά και το true crime podcast, The Xaderfes Podcast!


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

    Show more Show less
    34 mins

What listeners say about ΓΙΟΥ ΕΦ ΟΟΥ

Average customer ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.