• Κουβέντα Να Γίνεται Με Την Ανθή Σαλαγκούδη

  • By: Streamee
  • Podcast

Κουβέντα Να Γίνεται Με Την Ανθή Σαλαγκούδη  By  cover art

Κουβέντα Να Γίνεται Με Την Ανθή Σαλαγκούδη

By: Streamee
  • Summary

  • Στο Streamee original podcast, "Κουβέντα να γίνεται", η δημοσιογράφος & παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη, θα... κάνει κουβέντα με τους προσκεκλημένους της για όσα απασχολούν την πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική επικαιρότητα, σχολιάζοντας και αναλύοντας σε βάθος, με σοβαρότητα και με χιούμορ όλα όσα συζητάμε και στις παρέες μας.
    Streamee
    Show more Show less
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodes
  • Κουβέντα Να Γινεται Με Τον Σωτήρη Καλυβάτση
    Jan 30 2024

    Στο νέο επεισόδιο του Streamee Original Podcast "Κουβέντα να γίνεται", η Ανθή Σαλαγκούδη υποδέχεται τον αγαπημένο κωμικό Σωτήρη Καλυβάτση. Σχολιάζουν την επικαιρότητα, το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, μιλούν για την πορεία του Σωτήρη, τις εκπομπές του στο Action 24 αλλά και κάνουν κουβέντα γενικά.

    Show more Show less
    1 hr and 2 mins
  • Κουβέντα Να Γίνεται Με Τον Νίκο Παππά
    Nov 22 2023

    Στο νέο επεισόδιο του Streamee Original Podcast "Κουβέντα να γίνεται", η Ανθή Σαλαγκούδη υποδέχεται τον πρώην υπουργό και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά . Συζητούν για τις εσωκομματικές διαταραχές που ακολούθησαν με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στη θέση του προέδρου, τη διαχείριση των εξελίξεων από αυτόν, τις αποχωρήσεις των στελεχών, το ενδεχόμενο περαιτέρω αποχωρήσεων αλλά και την θέση του κόμματος μετά από αυτές.

    Show more Show less
    35 mins
  • Κουβέντα Να Γίνεται Με Τον Άγγελο Συρίγο
    Nov 14 2023

    Στο νέο επεισόδιο του Streamee Original Podcast “Κουβέντα να γίνεται”, η Ανθή Σαλαγκούδη συνομιλεί με τον Αν. Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Άγγελο Συρίγο για τον πόλεμο του Ισραηλ με την Χαμας, την ιστορία - εξέλιξη της διαμάχης, τις ισορροπίες μεταξύ των χωρών, καθώς και για τους ρόλους των χωρών της γύρω περιοχής.

    Show more Show less
    37 mins

What listeners say about Κουβέντα Να Γίνεται Με Την Ανθή Σαλαγκούδη

Average customer ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.