• Λατρεύτηκαν Σαν Θεοί

  • By: E-Daily.gr
  • Podcast

Λατρεύτηκαν Σαν Θεοί  By  cover art

Λατρεύτηκαν Σαν Θεοί

By: E-Daily.gr
  • Summary

  • Μέσα από αυτό το podcast του E-Daily.gr, θα σκιαγραφήσουμε τα πορτραίτα ορισμένων ανθρώπων που δεν ήταν απλά θρύλοι αλλά έφτασαν στο σημείο να λατρευτούν σαν θεοί. Για να γίνει αυτό θα ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο βρίσκοντας τα χρονικά σημεία που οδήγησαν σε αυτή τη λατρεία, μαθαίνοντας την ιστορία τους από την αρχή.
    © 2024 E-Daily.gr
    Show more Show less
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodes
  • Marilyn Monroe - Η ενσάρκωση της Αφροδίτης
    Aug 2 2023

    Σύμβολο, το μέγιστο αντικείμενο πόθου, το πρότυπο γυναίκας εδώ και 75 χρόνια. Η Norma Jean Mortenson ήταν μια κοπέλα χαμηλών τόνων, ταπεινή, χωρίς να περιμένει πολλά από τη ζωή. Όταν η ζωή της έδωσε την ευκαιρία, χρειαζόταν ένα άλλο όνομα, ένα όνομα που θα μπορούσε να την μετατρέψει σε σύμβολο. Αυτό το βρήκε στο Marilyn Monroe.

    Show more Show less
    18 mins
  • Χοσέ Ριζάλ: Ο de facto εθνικός ήρωας των Φιλιππίνων
    Jul 21 2023

    Σίγουρα πρόκειται για το πιο άγνωστο όνομα σε αυτή τη μικρή λίστα των ανθρώπων που λατρεύτηκαν σαν θεοί. Αυτό βέβαια κάνει την ιστορία του ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Αν έχετε επισκεφθεί την πατρίδα του ή αν έχετε συναναστραφεί κάποιον συμπατριώτη του, πιθανόν να τον έχετε ακούσει, αφού πάνω απ’ όλα είναι ο de facto εθνικός ήρωας των Φιλιππίνων.

    Show more Show less
    18 mins
  • Εβίτα Περόν: Η αιώνια πρώτη κυρία της Αργεντινής
    Jul 7 2023

    Μπορεί ο σύζυγός της να ήταν ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες στην ιστορία της Αργεντινής, ωστόσο ήταν η ίδια που λατρεύτηκε σαν θρύλος, σαν μύθος, έως και σαν θεά. Η Εβίτα Περόν ήταν για την Αργεντινή κάτι περισσότερο από άνθρωπος, ήταν προστάτιδα των φτωχών και των αρρώστων και παρόλο που μισήθηκε από μερίδα των κατοίκων της χώρας, οι πρώτοι την λάτρεψαν και την τιμούν ακόμα και σήμερα.

    Show more Show less
    19 mins

What listeners say about Λατρεύτηκαν Σαν Θεοί

Average customer ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.