Με Άλλα Λόγια  By  cover art

Με Άλλα Λόγια

By: Ζωή Κατσάτου-Τάνια Παλαιολόγου
  • Summary

  • H Zωή Κατσάτου και η Τάνια Παλαιολόγου είναι φίλες και ηθοποιοί φωνής και έχουν περάσει τη μισή τους ζωή μέσα σε στούντιο ηχογραφήσεων. Τα τελευταία χρόνια έχουν καθιερώσει ένα σταθερό ραντεβού για καφέ, κάθε 1η του μήνα. Το podcast αυτό είναι η συνέχεια αυτών των συναντήσεων. Θέματα που τις απασχολούν και καλεσμένοι που τις εμπνέουν σε ένα podcast που δεν έχει καμία άλλη φιλοδοξία πέρα από το να σας κρατήσει παρέα. Με νέα επεισόδια κάθε 1η και 15 του μήνα.
    Ζωή Κατσάτου-Τάνια Παλαιολόγου
    Show more Show less
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodes
  • 8. Η ευγένεια στην καθημερινότητά μας
    Jul 15 2024

    Πόσο σημαντική είναι η ευγένεια στην καθημερινότητά μας; Μπορεί να καλλιεργηθεί στην εποχή μας ή επιβιώνει μόνο ως σχήμα λόγου; Η Τάνια και η Ζωή μέσα από προσωπικά τους βιώματα, συζητούν για τη δύναμη της ευγένειας και τη σημασία της στην ανθρώπινη συνύπαρξη.


    *2 στα 2: το βιβλίο που προτείνει η Ζωή ⁠⁠εδώ⁠⁠ & οι ταινίες που προτείνει η Τάνια εδώ κι ⁠⁠εδώ !⁠⁠ *Για εγγραφή στο newsletter του Mama Petounia πατήστε ⁠⁠εδώ⁠! ⁠


    Νέα επεισόδια κάθε 1η και 15 του μήνα!


    Αν σας άρεσε αυτό το επεισόδιο και θέλετε να μας στηρίξετε, μοιραστείτε το στα social media, αφήστε μας ένα σχόλιο και ακολουθήστε μας στο Spotify ή όπου αλλού ακούτε podcast. Μην διστάσετε να μας στείλετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας στους λογαριασμούς μας στο instagram⁠ ⁠⁠@Zoi Katsatou⁠⁠⁠ &⁠ ⁠⁠@Tania Paleologou⁠⁠⁠ ή στο email μας ⁠⁠meallalogiapodcast@gmail.com


    Βασιζόμαστε πάνω σας!


    Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία το Open Studio Post και τον ηχολήπτη μας Σωτήρη Λάσκαρη.


    Show more Show less
    26 mins
  • 7. Be My Guest-Ταξιδεύοντας με την Κατερίνα Μισιχρόνη
    Jul 1 2024

    Τι αξία έχουν τα ταξίδια στη ζωή μας; Πώς ένα ταξίδι μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο; Πώς μπορεί κανείς να γίνει "επαγγελματίας" ταξιδευτής; Η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη απαντά σε όλες μας τις ερωτήσεις και μας προτείνει τους δικούς της αγαπημένους προορισμούς.

    *2 στα 2: το κερί που προτείνει η Ζωή ⁠εδώ⁠ & η σειρά που προτείνει η Τάνια ⁠εδώ !⁠ *Για εγγραφή στο newsletter του Mama Petounia πατήστε ⁠εδώ⁠!


    Νέα επεισόδια κάθε 1η και 15 του μήνα!


    Αν σας άρεσε αυτό το επεισόδιο και θέλετε να μας στηρίξετε, μοιραστείτε το στα social media, αφήστε μας ένα σχόλιο και ακολουθήστε μας στο Spotify ή όπου αλλού ακούτε podcast. Μην διστάσετε να μας στείλετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας στους λογαριασμούς μας στο instagram ⁠⁠@Zoi Katsatou⁠⁠ & ⁠⁠@Tania Paleologou⁠⁠ ή στο email μας ⁠⁠meallalogiapodcast@gmail.com

    Βασιζόμαστε πάνω σας!

    Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία το Open Studio Post και τον ηχολήπτη μας Σωτήρη Λάσκαρη.


    Show more Show less
    34 mins
  • 6. Μακροχρόνιες Σχέσεις - Άλλος με τη βάρκα μας;
    Jun 15 2024

    Πόσο εύκολο είναι να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κάποιον; Η Ζωή και η Τάνια κάνουν μια βουτιά χωρίς αναπνευστήρα στις σχέσεις τους και βγάζουν τα άπλυτά τους στη φόρα. *Η βιβλιοπρόταση του 2 στα 2: "Ερωτική Νοημοσύνη" της Ε. Perel εδώ⁠! *Για εγγραφή στο Mama Petounias Newsletter πατήστε εδώ⁠! Νέα επεισόδια κάθε 1η και 15 του μήνα! Αν σας άρεσε αυτό το επεισόδιο και θέλετε να μας στηρίξετε, μοιραστείτε το στα social media, αφήστε μας ένα σχόλιο και ακολουθήστε μας στο Spotify ή όπου αλλού ακούτε podcast. Μην διστάσετε να μας στείλετε τις προτάσεις και τις ιδέες σας στους λογαριασμούς μας στο instagram @Zoi Katsatou⁠ & @Tania Paleologou ή στο email μας ⁠meallalogiapodcast@gmail.com Βασιζόμαστε πάνω σας! Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία το Open Studio Post και τον ηχολήπτη μας Σωτήρη Λάσκαρη.


    Show more Show less
    33 mins

What listeners say about Με Άλλα Λόγια

Average customer ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.