• Συζητάμε με τον Γιώργο Μάκαρη για την εκπαίδευση στο animation
    Jun 14 2024

    Συζητάμε με τον Γιώργο Μάκαρη, animator με εμπειρία και στο κομμάτι της εκπαίδευσης για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση στον χώρο του animation, καθώς και το πώς θα μπορούσαν να λυθούν καποια από αυτά.

    Show more Show less
    34 mins
  • Storyboard και animatic
    May 31 2024

    Στο επεισόδιο αυτό μαθαίνετε βασικάπράγματα για το storyboard και το animatic, τόσο σχετικά με το κομμάτι της παραγωγής καθαυτής όσο και πιο συγκεκριμένα με το οικονομικό σκέλος. Στο τέλος, σας δίνουμε ένα animatic από το "Saving Shakespeare".

    Show more Show less
    23 mins
  • Animation και εκπαίδευση
    May 14 2024

    Σε αυτό το επεισόδιο θα μάθετε για την αξία του animation στην εκπαιδευτική διαδικασια, πώς αξιοποιείται διεθνώς, τα "do's" και τα "don't's" για την παραγωγή του και την παραγωγή που τρέχει (και) η vktoons στονν χώρο του εκπαιδευτικού animation.

    Καλή ακρόαση!

    Show more Show less
    14 mins
  • Με την Κωνσταντίνα Θεοδώρου μιλάμε για το σενάριο
    Apr 29 2024

    Σε αυτό το επεισόδιο - που είναι vidcast - ο επικίνδυνα ροζ - σαν τα τρολ - Βαγγέλης συζητά με την Κωνσταντίνα Θεοδώρου για το σενάριο: από πού αντλεί ιδέες, τί είναι το σενάριο, πώς δομείται, τι συμπεριλαμβάνει και τί όχι, ποιές οι διαφορές στο σενάριο για animation και live action, πώς μπορεί να απευθνθεί κανείς για χρηματοδότηση καθώς και άλλα! Μισή ώρα σχεδόν, ε;

    Show more Show less
    29 mins
  • Η διαδικασία παραγωγής του animation
    Apr 14 2024

    Γεια σας! Αυτό είναι το δεύτερο επεισόδιο του podcast του Βαγγέλη για το animation. Σε αυτό, θα μάθετε τα βασικά για την διαδικασία παραγωγής του animation. Και είναι αρκετά (και δεν θα τα πούμε και όλα!), αλλά θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ότι το ...σπορ είναι ...ζόρικο!

    Φυσικά, περιμένουμε σχόλια, παρατηρήσεις κτλ. καλή ακρόαση!

    Show more Show less
    16 mins
  • Αλλά... αυτός είμαι!
    Mar 31 2024

    Ουσιαστικά είναι το πρώτο επεισόδιο του podcast του Βαγγέλη για το κινούμενο σχέδιο. Σε αυτό το επεισόδιο θα μάθετε αρκετά πράγματα για αυτόν, κάποια σε προσωπικό επείπεδο που όμως επέδρασαν στην απόφασή του να ασχοληθεί με το κινούμενο σχέδιο: από τις σπουδές, τα προβλήματα υγείας, πώς ακούστηκε έστω και ...λάθος στο εξωτερικό, τι ετοιμάζει αλλά και τους σκοπούς του podcast!

    Show more Show less
    17 mins
  • Το podcast του Βαγγέλη. Ένα, δύο, τρία , τέσσσσ, τεστ.
    Mar 12 2024

    Το δοκιμαστικό μας podcast για το ελληνικό κινούμενο σχέδιο (και ειδικά την vktoons). Καθώς δεν γνωρίζουμε το μέσο, περιμένουμε feedback ώστε να το βλετιώσουμε και να πετύχουμε το σκοπό μας: να σας βοηθήσουμε να μάθετε για την εργασία μας αλλά και για το ελληνικό animation.

    Show more Show less
    3 mins