Σινεμά στη Σέντρα  Por  arte de portada

Σινεμά στη Σέντρα

De: Alter Ego Media
  • Resumen

  • Ο αθλητικογράφος του Βήματος, Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος, Γιάννης Ζουμπουλάκης συναντιούνται στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο. Οι δύο δημοσιογράφοι κουβεντιάζουν και εσείς αποφασίζετε τι σας ταιριάζει και τι όχι.
    2024 Alter Ego Media
    Más Menos
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodios
  • Cinema made in Japan
    Jul 25 2024

    Στο νέο επεισόδιο του podcast «Σινεμά στη Σέντρα», αυτή τη φορά ερήμην του Αντώνη Καρπετόπουλου, ο Γιάννης Ζουμπουλάκης μας μεταφέρει στα άδυτα του ιαπωνικού κινηματογράφου, με αφορμή το αφιέρωμα της κινηματογραφικής εταιρείας, New Star η οποία παρουσιάζει για το καλοκαίρι του 2024, 17 κλασικές ιαπωνικές ταινίες. Αυτή την Πέμπτη, 25/07/2024 προβάλλεται στο πλαίσιο αυτού του αφιερώματος η ταινία του Κέντζι Μιζογκούτσι, το «Ουγκέτσου Μονογκατάρι» στις κινηματογραφικές αίθουσες.

    Ακίρα Κουροσάβα, Σοσέι Ιμαμούρα, Κένζι Μιζογκούτσι, Κιγιόσι Κουροσάουα, Μασάκι Κομπαγιάσι. Ποιες είναι οι ταινίες που σημάδεψαν τον παγκόσμιο κινηματογράφο και ποιες έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε σε streaming πλατφόρμες;

    Más Menos
    17 m
  • Ένα podcast για τα δικά σας σχόλια
    Jul 18 2024

    Ένα διαφορετικό επεισόδιο «Σινεμά στη Σέντρα», αφού ο κριτικός κινηματογράφου του ΒΗΜΑΤΟΣ, Γιάννης Ζουμπουλάκης και ο σινεφίλ αθλητικογράφος του ΒΗΜΑΤΟΣ, Αντώνης Καρπετόπουλος αυτή τη φορά διαβάζουν τα σχόλια των ακροατών του podcast και σχολιάζουν με τη σειρά τους, τους προβληματισμούς, τις προτιμήσεις, αλλά και τις προκλήσεις του κοινού. Οι δύο δημοσιογράφοι ανακαλύπτουν πώς το feedback των ακροατών συνδυάζει, οριενταλισμό, Φιλαδέλφεια, την Zendaya, μουσικές βιογραφίες και άλλες κινηματογραφικές διαπιστώσεις.

    Más Menos
    26 m
  • Serial killers: Έχει εξαντληθεί κινηματογραφικά το είδος;
    Jul 11 2024

    Αυξημένη η προσφορά νέων ταινιών από αυτή την εβδομάδα σε θερινά και στις κλειστές αίθουσες, με εκλεκτές επανεκδόσεις να ξεχωρίζουν και πάλι: ο «Κλέφτης ποδηλάτων» του Βιτόριο Ντε Σίκα, η «Παράσταση αρχίζει» του Μπομπ Φόσι και το ανεξίτηλο στον χρόνο «Πρόγευμα στο Τίφανις» του Μπλέικ Έντουαρντς με την Οντρεϊ Χέπμπορν.

    Παράλληλα, προβάλλονται έξι πρεμιέρες ανάμεσα στις οποίες ένα ρομάντζο με φόντο τη NASA, την εποχή της αποστολής του Apollo 11 στη Σελήνη, μια ιταλική ταινία εποχής (και μάλιστα ασπρόμαυρη), μια ταινία καταστροφής και δύο ταινίες με serial killers, που γίνονται υλικό για κουβέντα ανάμεσα στον κριτικό κινηματογράφου του ΒΗΜΑΤΟΣ, Γιάννη Ζουμπουλάκη και τον σινεφίλ αθλητικογράφο του ΒΗΜΑΤΟΣ, Αντώνη καρπετόπουλο.

    Más Menos
    27 m

Lo que los oyentes dicen sobre Σινεμά στη Σέντρα

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.