• Жити (з) мистецтвом

  • Podcast

Жити (з) мистецтвом

  • Resumen

  • Жити (з) мистецтвом — це проект трьох команд, а саме Urban Space Radio, мистецька майстерня Коцюбинського 10 та Фундації українських гуцулів в Румунії ( FUNDATIA UCRAINENILOR HUȚULI DIN ROMANIA). Три команди об’єдналися для створення першої онлайн-галереї “Жити (з) мистецтвом” про культуру та мистецьку спадщину гуцулів від Заходу України до півночі Румунії, які повпливали на розвиток і формування сучасного мистецтва України та світу. Проект “Жити (з) мистецтвом” підтримує Європейський Союз за програмою Дім Європи.
    Más Menos
activate_WEBCRO358_DT_T2
Episodios
  • Богдан Петричук: колекціонер традиції
    Apr 7 2021
    Богдан Петричук із села Бабин Косівського району на Прикарпатті. Його будинок — не лише місце, де живе його родина. Тут його приватний музей та майстерня. У хаті можна побачити сорочки, постоли, волоки, штани, запаски чи кресані. А також скрині та раритетні світлини. До Богдана заходять туристи, аби приміряти старовинний одяг і зробити фото. Сам він зберігає старожитності та створює сорочки. Жити (з) мистецтвом — це проект трьох команд, а саме Urban Space Radio, мистецька майстерня Коцюбинського 10 та Фундація українських гуцулів в Румунії ( FUNDATIA UCRAINENILOR HU?ULI DIN ROMANIA). Три команди об’єдналися для створення першої онлайн-галереї “Жити (з) мистецтвом” про культуру та мистецьку спадщину гуцулів від Заходу України до півночі Румунії, які повпливали на розвиток і формування сучасного мистецтва України та світу. Проект “Жити (з) мистецтвом” підтримує Європейський Союз за програмою Дім Європи.
    Más Menos
    18 m
  • У рок-гурті тільки гуцули
    Apr 9 2021
    Гуцульська музика - це не лише народні інструменти: трембіти, дримби чи цимбали. Рок гурт "Гуцули" — унікальний як для Гуцульщини, так і для всієї України. Перший виступ колективу відбувся у актовому залі Косівського технікуму в новорічну ніч 1969 року. І "Гуцули" досі грають свою особливу музику. Жити (з) мистецтвом — це проект трьох команд, а саме Urban Space Radio, мистецька майстерня Коцюбинського 10 та Фундація українських гуцулів в Румунії ( FUNDATIA UCRAINENILOR HU?ULI DIN ROMANIA). Три команди об’єдналися для створення першої онлайн-галереї “Жити (з) мистецтвом” про культуру та мистецьку спадщину гуцулів від Заходу України до півночі Румунії, які повпливали на розвиток і формування сучасного мистецтва України та світу. Проект “Жити (з) мистецтвом” підтримує Європейський Союз за програмою Дім Європи.
    Más Menos
    25 m
  • Їстівні коники Марії Петрів
    Apr 12 2021
    Марія Петрів живе у селі Брустури і вже багато років робить сирні коники разом із дочкою та чоловіком. Скільки потрібно молока та чому гуцули готують саме коників? Хто їх купує та на які свята? Аби зрозуміти, як сирні коники сприймають поза Гуцульщиною, ми вирішили провести невеликий експеримент. і попросили кількох людей різних професій спробувати коника із заплющеними очима та вгадати що це. Жити (з) мистецтвом — це проект трьох команд, а саме Urban Space Radio, мистецька майстерня Коцюбинського 10 та Фундація українських гуцулів в Румунії ( FUNDATIA UCRAINENILOR HU?ULI DIN ROMANIA). Три команди об’єдналися для створення першої онлайн-галереї “Жити (з) мистецтвом” про культуру та мистецьку спадщину гуцулів від Заходу України до півночі Румунії, які повпливали на розвиток і формування сучасного мистецтва України та світу. Проект “Жити (з) мистецтвом” підтримує Європейський Союз за програмою Дім Європи.
    Más Menos
    19 m

Lo que los oyentes dicen sobre Жити (з) мистецтвом

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.