ПОВРАТАК ЕВАНЂЕЉУ ВОДЕ И ДУХА

De: The New Life Mission
  • Resumen

  • Ја сам сигуран да је оригинална пресудна и битна вредност ових не-фикцијских књига. Књиге Свештеника Јонга су потпуно оригиналне. Оне су прве књиге нашег времена које откривају тајну Исусовог крштења од стране Јована Крститеља. Није било Божића за прва два века у Раној Хришћанској Цркви. Рана Хришћанска Црква је била са Исусовим апостолима који су само држали комеморацију 6-тог јануара као Дана Исусовог Крштења у Јордану од стране Јована Крститеља. Зашто су они ставили тако велики нагласак на Исусово Крштење у својој вери? Књиге свештеника Пол Јонга дају тачан одговор на питање. Одговор је кључ истине у Хришћанској Апокалиптичној Традицији. Главна тема његовог наслова је потпуна тајна Исусовог Крштења и еванђеља воде и Духа (Јован 3:5). Ово није произашло из Хришћанства већ је језгро интереса за све Хришћане. Његови наслови су 100% библијски и рационални, али ће подићи називне Хришћане до огромног узбуђења Еванђељем воде и Духа. Порука ове књиге биће алат за отклањање грешака многим истинским истраживачима Библије. https://www.bjnewlife.org/  https://youtube.com/@TheNewLifeMission  https://www.facebook.com/shin.john.35 
    Ауторско право © 2004 од Hephzibah Publishing House
    Más Menos
Episodios
  • 1. Значење Оригиналног Еванђеља Поновног Рођења (Јован 3:1-6)
    Jan 14 2023

    Већина Хришћана има погрешну представу. Они верују да су сигурно новорођени јер имају много нових изграђених цркви, јер су и сами посвећени да проповедају Христа као мисионари међу неуким људима по периферијама, јер су неки одбацили брак и троше сву енергију радећи оно за шта верују да је дело Божије.

    https://www.bjnewlife.org/ 
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
    https://www.facebook.com/shin.john.35 

    Más Menos
    58 m
  • 2. Лажни Хришћани и Јеретици унутар Хришћанства (Исаија 28:13-14)
    Jan 14 2023

    Хајде да видимо у 1 Царевима 12:25-26. “Потом сазида Јеровоам Сихем у гори Јефремовој и насели се у њему; а после отиде оданде и сазида Фануил. И рече Јеровоам у срцу свом: Може се царство повратити дому Давидовом.” Јеровоам је био Соломонов помоћник. Када је Соломон постао изопачен у свом позном добу, Јеровоам се побунио против цара, и касније постаје цар над десет племена Израелових у време Ровоама, Соломоновог сина.

    https://www.bjnewlife.org/ 
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
    https://www.facebook.com/shin.john.35 

    Más Menos
    57 m
  • 3. Истинско Духовно Обрезање (Излазак 12:43-49)
    Jan 14 2023

    Речи Божије у оба Старом Завету и Новом Завету су важна и драгоцена за сваког од нас који верујемо у Бога. Ми не можемо да будемо непажљиви у вези било које реченице из ових речи јер речи Божије су речи живота.

    https://www.bjnewlife.org/ 
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission 
    https://www.facebook.com/shin.john.35 

    Más Menos
    1 h y 8 m

Lo que los oyentes dicen sobre ПОВРАТАК ЕВАНЂЕЉУ ВОДЕ И ДУХА

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.