• Проповіді про Лист до Галатів - Від Тілесного Обрізання до Доктрини Покаяння (Ⅱ)

  • De: The New Life Mission
  • Podcast

Проповіді про Лист до Галатів - Від Тілесного Обрізання до Доктрини Покаяння (Ⅱ)

De: The New Life Mission
  • Resumen

  • Доктрини покаяння достатньо, щоб ви захворіли на духовну хворобу. Люди у всьому світі бояться таких вірусів, як атипова пневмонія, тому що вони можуть померти, заразившись цими невидимими вірусами. Так само в наші дні християни по всьому світу помирають тілом і духом, заразившись доктриною покаяння. Хто міг би знати, що вчення про покаяння є настільки хибним? Чи знаєте ви, хто змушує християн падати у прірву духовного сум'яття? Це самі християни-грішники, які щодня відмовляють молитви покаяння, щоб очиститися від своїх власних гріхів, стверджуючи, що вірять в Ісуса Христа як у свого Спасителя. Тому ви повинні отримати прощення гріхів, повіривши в Слово євангелія води та Духа, яке Бог дав нам спочатку. Ви не повинні упустити благословенний шанс народитися знову. Ми повинні вибратися з темного тунелю духовної плутанини завдяки вірі в Істину євангелія води та Духа. Тоді ми зможемо побачити яскраве світло Істини, яка прийшла завдяки євангелію води та Духа.
    Перевірене видання. Copyright © 2005, Видавництво Хевці-Ваг
    Más Menos
activate_Holiday_promo_in_buybox_DT_T2
Episodios
  • Ch4-2. Чи ми з вами маємо таку віру, яку мав Авраам? (До галатів 4:12-31)
    Dec 23 2022

    Такі поняття, як «локалізація християнства» чи «помісна церква», здається, стають дуже популярними, особливо серед християнських спільнот третього світу. Вони намагаються замінити християнство, орієнтоване на Захід, на таке, котре було б більш сумісне з їх власною культурою. Вони кладуть великий наголос на другому пункті традиційного афоризму: «Єдність в основних речах, свобода у неважливих, та милосердя у всьому». Але, на превеликий жаль, вони навіть не знають, що є основне.
    Проте, проповідуючи євангеліє води та Духа, ми не можемо змінювати його форми чи змісту залежно від обставин, адже воно є незмінне незалежно від обставин. Я справді вдячний Богу за те, що можу проповідувати вам євангеліє води та Духа, котре спасає вас від усіх ваших гріхів незалежно від обставин. Тому я прагну виконувати цю праведну працю аж до дня повернення нашого Господа. Я вірю, що багато душ звільниться від усіх гріхів завдяки вірі в євангеліє води та Духа. Я знаю, що ця книга справді принесе вам велику користь.

    https://www.bjnewlife.org/
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission
    https://www.facebook.com/shin.john.35

    Más Menos
    1 h y 26 m
  • Ch4-1. Ми ніколи не скуштуємо смерті, але отримаємо вічне життя (До галатів 4:1-11)
    Dec 23 2022

    Апостол Павло сказав у Листі до галатів 4:1: «Тож кажу я: поки спадкоємець дитина, він нічим від раба не різниться, хоч він пан над усім». В Біблії написано, що якщо ми справді є синами Божими, то ми також є спадкоємцями Його спадщини. Те, що ми є спадкоємцями Бога, означає, що Бог дозволив нам здобути дійсне життя, давши нам вічне прощення наших гріхів. Всі ми повинні зрозуміти глибоке значення того, що тут апостол Павло каже нам, і цілим серцем вірити в це.
    Значення уривка: «Тому ти вже не раб, але син. А як син, то й спадкоємець Божий через Христа» (До галатів 4:7) є наступне: Навіть якщо цілий світ буде зруйнований і Земля зникне вже зараз, то ми все одно житимемо в новому царстві, тому що Бог дав нам нове життя. Царство Боже – це Його благословення, дане тим з нас, котрі вірять у євангеліє води та Духа.

    https://www.bjnewlife.org/
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission
    https://www.facebook.com/shin.john.35

    Más Menos
    39 m
  • Ch4-3. Не повертайтеся знову до слабких та жалюгідних стихій цього світу (До галатiв 4:1-11)
    Dec 23 2022

    Павло написав цей лист приблизно 2000 років тому. «Стихії» тут означають основні принципи Закону, тобто законницьке життя віри під Законом. Євреї зазвичай навчалися всьому в єшиботі. Сам апостол Павло також навчався у відомого вчителя на ім'я Гамалиїл, і навчав, що потрібно боятися Бога через Закон. Саме тому апостол Павло сказав, що називає «стихіями» те вчення, що все ще потрібно перебувати під Законом, вивчати Закон і дотримуватися Закону, навіть вже пізнавши Ісуса.
    Павло вірив у євангеліє води та Духа. Він сказав: «поки спадкоємець дитина, він нічим від раба не різниться, хоч він пан над усім, але під опікунами та керівниками знаходиться він аж до часу, що визначив батько». У цьому уривку Павло хоче сказати нам, що ми повинні вірити в євангеліє води та Духа і таким чином стати Божими дітьми, щоб успадкувати царство Небесне. Перш ніж зустріти Бога, ми були під Законом, а також дуже потребували Спасителя.

    https://www.bjnewlife.org/
    https://youtube.com/@TheNewLifeMission
    https://www.facebook.com/shin.john.35

    Más Menos
    1 h y 3 m

Lo que los oyentes dicen sobre Проповіді про Лист до Галатів - Від Тілесного Обрізання до Доктрини Покаяння (Ⅱ)

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.