• 2022 - Nu tar vi det till en ny nivå

  • Dec 21 2021
  • Length: 41 mins
  • Podcast

2022 - Nu tar vi det till en ny nivå  By  cover art

2022 - Nu tar vi det till en ny nivå

  • Summary

  • Årets sista avsnitt av Vuxen på Deltid är lite av en års resumé. Vad hände under 2021, eller kanske den egentliga frågan, vad hände INTE under 2021? Sista tiden på gymnasiet som ledde till studenten, en dag som kanske inte alls blev lika bra som man hade föreställt den. Vi ser tillbaka på de stora motgångarna under det gångna året, och hur dessa påverkat våra personliga utveckling.


    2021 har varit lärorik på flera sätt. Vi skulle själva beskriva det lite som en berg- och dalbana. När allt var bra, då var det verkligen riktigt bra. Men det fanns också stunder som vi befann oss på botten. Oavsett har vi lärt oss att leva i nuet, och att vara nöjda med vår tillvaro.


    Efter ett år som 2021 kan man definitivt längta efter ett nytt år. Men även 2022 lär bli ett spännande år. Nova ska flytta till Växjö i januari och Ellen ska bo kvar hemma och försöka lista ut meningen med sitt liv. 2022 är förhoppningsvis också poddens år, målet är att släppa avsnitt varje vecka, och försöka genera fler lyssnare. Vi hoppas självklart att ni vill vara med oss även nästa år.


    Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!


    Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

    Show more Show less
activate_primeday_promo_in_buybox_DT

What listeners say about 2022 - Nu tar vi det till en ny nivå

Average customer ratings

Reviews - Please select the tabs below to change the source of reviews.