Το Βήμα Σήμερα  Por  arte de portada

Το Βήμα Σήμερα

De: Alter Ego Media
  • Resumen

  • ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ εξηγεί τις ειδήσεις. Με ρεπορτάζ, δεδομένα και άποψη. Κάθε πρωί, Δευτέρα με Παρασκευή, απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την επικαιρότητα με την εγκυρότητα των δημοσιογράφων του Βήματος. Παρουσιαστές: Μαριλένα Γεραντώνη, Γιάννης Διαμαντής Παραγωγή Alter Ego Media
    2023 - To Βήμα Σήμερα
    Más Menos
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodios
  • Πώς φτάσαμε στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία
    Jun 28 2024

    Η Τάνια Μποζανίνου, αρχισυντάκτρια στο «ΒΗΜΑ» και ειδική επί των θεμάτων διεθνούς ειδησεογραφίας, περιγράφει το πολιτικό κλίμα που επικρατεί στη Γαλλία, ενόψει των εκλογών της Κυριακής καθώς και τα τέσσερα πιθανά σενάρια μετά την κάλπη.

    Más Menos
    12 m
  • Pride month: Όλη η ορολογία της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας σε ένα podcast
    Jun 27 2024

    Η Νάνσυ Παπαθανασίου, καθηγήτρια στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και επιστημονικά συνυπεύθυνη στο Orlando LGBT, εξηγεί τι σημαίνει το ακρωνύμιο ΛΟΑΤΚΙ+, πώς προήλθε και γιατί είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε και να το χρησιμοποιούμε.

    Más Menos
    27 m
  • Souvenir που οδηγούν στη φυλακή τουρίστες
    Jun 26 2024

    Ο Γιώργος Φωκιανός, μέλος της ερευνητικής ομάδας zoom στο «ΒΗΜΑ» και zoom στα «ΝΕΑ», εξηγεί γιατί είναι παράνομη η αμμοληψία, η συλλογή βοτσάλων και κοχυλιών που παρατηρείται σε πολλά ελληνικά νησιά. Σε ποιες παραλίες εντοπίζονται το μεγαλύτερα προβλήματα.

    Más Menos
    8 m

Lo que los oyentes dicen sobre Το Βήμα Σήμερα

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.