Episodios

  • Τι είναι τα πυρηνικά εργοστάσια τσέπης
    Jul 17 2024

    Ο Χρήστος Κολώνας, αρχισυντάκτης στο ot.gr, εξηγεί τα πλεονεκτήματα και τους κινδύνους που πηγάζουν από τη χρήση της πυρηνικής τεχνολογίας στην Ελλάδα.

    Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.tovima.gr/2024/07/08/finance/pyriniki-energeia-parathyro-gia-pyrinika-ergostasia-tsepis-stin-ellada/

    Más Menos
    8 m
  • Τι είναι το χρηματιστήριο τροφίμων και πώς λειτουργεί
    Jul 16 2024

    O Γιώργος Μουρμούρης, δημοσιογράφος και μέλος της ερευνητικής ομάδας zoom στο "ΒΗΜΑ" και zoom στα "ΝΕΑ", εξηγεί ποιοι παράγοντες διαμορφώνουν τις τιμές των τροφίμων σε περιόδους κρίσεων και όχι μόνο.

    Más Menos
    13 m
  • Θα εξαφανιστούν τα ελληνικά, μπρο μου;
    Jul 15 2024

    Τι σημαίνουν όλα αυτά που ακούμε από τα χείλη της Gen Z. Η Δέσποινα Δημά, δημοσιογράφος στο tovima.gr, αποκωδικοποιεί για μας την γλώσσα των νέων.

    Más Menos
    12 m
  • Τα Airbnb, ο υπερτουρισμός και το παράδειγμα της Βαρκελώνης
    Jul 12 2024

    Η Μάχη Παύλου, αρχισυντάκτρια στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο», περιγράφει τα μέτρα που σχεδιάζουν να λάβουν κυβέρνηση και Δήμος Αθηναίων για να ανακόψουν την πορεία των βραχυχρόνιων μισθώσεων. Σε ποιες περιοχές συναντώνται τα περισσότερα ακίνητα τέτοιου τύπου.

    Más Menos
    10 m
  • Πώς ο καύσωνας βλάπτει τα τρόφιμα και την υγεία μας
    Jul 11 2024

    Ο Γιώργος Μουρμούρης, δημοσιογράφος στην ερευνητική ομάδα Zoom στο «ΒΗΜΑ», Zoom στα «ΝΕΑ», εξηγεί πώς οι υψηλές θερμοκρασίες αλλοιώνουν προϊόντα που αγοράζουμε από τα περίπτερα και τι προκαλεί στην υγεία μας η κατανάλωση τους.

    Más Menos
    10 m
  • Ποιος θα διαδεχθεί τον Μπάιντεν;
    Jul 10 2024

    Η Τάνια Μποζανίνου, αρχισυντάκτρια στο «ΒΗΜΑ», εξηγεί γιατί οι φωνές που ζητούν την απόσυρση της υποψηφιότητας Μπάιντεν πληθαίνουν και ποιο πρόσωπο θα πάρει τη θέση του, αν κάτι τέτοιο τελικά συμβεί.

    Δείτε το καυστικό εξώφυλλο του «Economist» με το «Π» εδώ: https://www.tovima.gr/2024/07/05/world/tzo-mpainten-to-kaystiko-eksofyllo-tou-economist-me-to-p/

    Más Menos
    12 m
  • Πώς φτάσαμε στην ανατροπή των γαλλικών εκλογών
    Jul 9 2024

    Η Μαρίλια Παπαθανασίου, δημοσιογράφος διεθνούς ειδησεογραφίας στο «ΒΗΜΑ», αναλύει τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των γαλλικών εκλογών. Τα σενάρια συνεργασίας και η ακυβερνησία που καραδοκεί.

    Más Menos
    20 m
  • Πώς ξέπεσε το φαγητό στις υπερπόντιες πτήσεις
    Jul 8 2024

    Η Αγγελική Κουρουτζή, δημοσιογράφος στο tovima.gr, εξηγεί τι γίνεται με την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού στις πτήσεις.

    Διαβάστε περισσότερα εδώ:
    [https://www.tovima.gr/2024/06/18/life/pos-ksepese-etsi-to-fagito-stis-yperponties-ptiseis/]

    Más Menos
    9 m