Виж Кой Говори  Por  arte de portada

Виж Кой Говори

De: Страта 20 години по-късно
  • Resumen

  • Имаме юбилей. И вместо да поканим гости, ние ще идем при тях. Ще посетим хората, които седят зад целия този смях, сълзи и шум през последните десетилетия на рекламни блокове, паузи, саниране, ескалиране и семплинги. Ще празнуваме в подкаст, където да представим различни герои от бранша - от маркетинговите отдели, от рекламните агенции, от медии, производство, дистрибуция… всички заподозрени за това, което наричат маркетинг в България. Кратки интервюта от по 20 въпроса - фокусът е върху личността, човешкото преживяване, промените в глобален мащаб и по някой и друг въпрос за времето.
    Strata
    Más Menos
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodios
  • Виж кой говори - Мина Добрева
    Nov 6 2023

    Опитвайки се да се разберем какво е оптимизъм и изобщо да започнем да изграждаме нейния профил, с Мина стигнахме до определение, което много ни хареса. Позитивизъм се оказа направление в методологията на науката, което обявява емпиричните изследвания за единствен източник на истинското, действително знание, и което отрича познавателната ценност на философското изследване… А, как това се отнася към Мина, ще разберете сега:


    Más Menos
    52 m
  • Виж кой говори - Борислава Маркова
    Sep 21 2022

    Работа в корпорация. Като че ли, клишето е за строгост, стрес и праволинейност. Ако така си мислите, ще се изненадате колко Дзен е житейската позиция на Боби. Ще чуете защо за нея пътят е по-важен от дестинацията, трябва ли да си групов играч за да разбереш по-добре себе си… обещавам една интересна история с много инсайт и най-важното - с широка усмивка.

    Имам удоволестието да ви представя Борислава Маркова… от къде - ще разберете сами


    Más Menos
    21 m
  • Виж кой говори - Леонора Шокордова
    Sep 20 2022

    Как една мечта за дипломатическа кариера може да се превърне в маркетинг… има ли връзка между търпението и удовлетворението… колко важен е непосредствения контакт в живота и бизнеса… къде можем да намерим вдъхновение… защо успешния маркетинг специалист има социално отговорна позиция… и още, и още, и още… от Лени.


    Представяме ви Леонора Шкодрова - Сърдечен, усмихнат и мислещ човек, за когото бизнесът е инструмент за развитие към по-добро - в личен и социален план.


    Más Menos
    30 m

Lo que los oyentes dicen sobre Виж Кой Говори

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.