Talent Talk - De Podcast - Even iets anders

De: Rob van Veen & Ronald Stolk
  • Resumen

  • Talent Talk de podcast, even iets anders. Iedere maandag een podcast via apple, spotify of andere podcaststreamingdienst. Leuke gasten die iets te vertellen hebben over sport, gezondheid, innovatie, muziek, hun talent in het bedrijfsleven of een ander talent dat ze in een leven hebben ontwikkeld. Ook komt iedere week terug "de plaat en zijn verhaal" De leuke plaatjes van de gast en zijn of haar verhaal daarbij. Kortom Luisteren dus.

    © 2024 Talent Talk - De Podcast - Even iets anders
    Más Menos
activate_WEBCRO358_DT_T2
Episodios
  • Nico Delleman bewegingswetenschapper, innovator en oprichter van Delta Sport Innovation
    Aug 16 2024

    Stuur ons een berichtje

    Nico Delleman is opgeleid als bewegingswetenschapper en promoveerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na zijn promotie richtte hij zich op toegepast onderzoek en innovatie bij TNO, waar hij een belangrijke bijdrage leverde aan diverse projecten op het gebied van sport en lichamelijke activiteit. Van 2006 tot 2015 leidde hij het nationale sportinnovatieprogramma bij InnoSportNL, waar hij innovatieve oplossingen voor de sportsector ontwikkelde en implementeerde.

    Tegenwoordig is Nico oprichter van Delta Sport Innovation, waar hij zijn diepgaande kennis en ervaring inzet om producten en diensten te ontwikkelen voor de sport- en bewegingssector. Hij ondersteunt startups, bedrijven, sportorganisaties, overheden en kennisinstellingen bij het realiseren van innovatie en educatie op het gebied van sport en fysieke activiteit. Met een uitgebreid netwerk en een brede expertise begeleidt hij partijen in het vermarkten van innovatieve sportproducten en -diensten, en draagt hij bij aan de verbetering van sportprestaties en de gezondheid van individuen. Zijn focus ligt op het versterken van de verbinding tussen wetenschap, technologie en praktijk binnen de sportwereld.

    Nico werkt nauw samen met diverse stakeholders en biedt op maat gemaakte oplossingen om innovatie en groei te stimuleren binnen de sportsector, waarbij hij altijd oog houdt voor duurzame en maatschappelijke impact.

    Support the Show.

    Más Menos
    1 h y 44 m
  • Saskia de Jonge : reserve 4x100m vrije slag met gouden Olypische medaille
    Jul 29 2024

    Stuur ons een berichtje

    Bij haar internationale debuut, op de Europese kampioenschappen kortebaanzwemmen 2006 in Helsinki, strandde De Jonge in de series van de 50 en de 100 meter vrije slag, samen met Inge Dekker, Chantal Groot en Marleen Veldhuis veroverde ze de zilveren medaille op de 4x50 meter vrije slag.
    Tijdens de Europese kampioenschappen kortebaanzwemmen 2007 zwom de Nederlandse samen met Ranomi Kromowidjojo, Chantal Groot en Femke Heemskerk in de series van de 4x50 meter vrije slag, in de finale sleepte Kromowidjojo samen met Inge Dekker, Hinkelien Schreuder en Marleen Veldhuis de Europese titel in de wacht. Voor haar aandeel in de series ontving De Jonge eveneens de gouden medaille, samen met Ranomi Kromowidjojo, Jolijn van Valkengoed en Chantal Groot werd ze uitgeschakeld in de series van de 4x50 meter wisselslag.

    Op de Europese kampioenschappen zwemmen 2008 in Eindhoven zwom De Jonge time-trials op de 100 en de 200 meter vrije slag, met haar tijd op de 200 meter vrije slag dwong ze kwalificatie af voor de Olympische Zomerspelen van 2008 op de 4x200 meter vrije slag estafette. In Manchester nam de Nederlandse deel aan de wereldkampioenschappen kortebaanzwemmen 2008, op dit toernooi strandde ze in de series van de 200 meter vrije slag. Op de 4x100 meter vrije slag zwom ze samen met Femke Heemskerk, Jolijn van Valkengoed en Hinkelien Schreuder in de series, in de finale legden Heemskerk en Schreuder samen met Inge Dekker en Marleen Veldhuis beslag op de wereldtitel. Voor haar aandeel in de series werd De Jonge beloond met een gouden medaille. Samen met Hinkelien Schreuder, Jolijn van Valkengoed en Chantal Groot zwom ze in de series van de 4x100 meter wisselslag, in de finale eindigden Schreuder en Van Valkengoed samen met Inge Dekker en Marleen Veldhuis op de vierde plaats. Tijdens de Spelen strandde De Jonge samen met Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo en Manon van Rooijen in de series van de 4x200 meter vrije slag. Op de Europese kampioenschappen kortebaanzwemmen 2008 in Rijeka werd de Nederlandse uitgeschakeld in de series van de 200 meter vrije slag. Op de 4x50 meter vrije slag zwom ze samen met Ranomi Kromowidjojo, Clarissa van Rheenen en Chantal Groot in de series, in de finale veroverde Kromowidjojo samen met Hinkelien Schreuder, Inge Dekker en Marleen Veldhuis de Europese titel. Samen met Ranomi Kromowidjojo, Moniek Nijhuis en Hinkelien Schreuder zwom ze in de series van de 4x50 meter wisselslag, in de finale sleepten Kromowidjojo, Nijhuis en Schreuder samen met Marleen Veldhuis de Europese titel in de wacht. Voor haar aandeel in de series van beide estafettes mocht De Jonge twee gouden medailles in ontvangst nemen.

    In Rome nam De Jonge deel aan de wereldkampioenschappen zwemmen 2009, op dit toernooi strandde ze samen met Femke Heemskerk, Inge Dekker en Chantal Groot in de series van de 4x200 meter vrije slag. Tijdens de Europese kampioenschappen kortebaanzwemmen 2009 werd de Nederlandse uitgeschakeld in de series van de 50, 100 en 200 meter vrije slag, op de 4x50 meter vrije slag legde ze samen met Inge Dekker, Hinkelien Schreuder en Ranomi Kromowidjojo beslag op de Europese titel. Samen met Ranomi Kromowidjojo, Moniek Nijhuis en Chantal Groot zwom ze in de series van de 4x50 meter wisselslag, in de finale veroverden Kromowidjojo en Nijhuis samen met Hinkelien Schreuder en Inge Dekker de Europese titel. Voor haar aandeel in de series werd De Jonge beloond met een gouden medaille.

    Op de Europese kampioenschappen zwemmen 2010 in Boedapest strandde De Jonge in de series van de 200 meter vrije slag, op de 4x100 meter vrije slag eindigde ze samen met Ilse Kraaijeveld, Elise Bouwens en Femke Heemskerk op de zesde plaats. In Eindhoven nam ze deel aan de Europese kampioe

    Support the Show.

    Más Menos
    1 h y 33 m
  • Robin van Aggele is een voormalige Nederlandse zwemmer tegenwoordig coach in Zweden.
    Jul 12 2024

    Stuur ons een berichtje

    Robin van Aggele (Hilversum, 30 juli 1984) is een voormalige Nederlandse zwemmer. Hij vertegenwoordigde zijn vaderland op de Olympische Zomerspelen 2008 in Peking. Op de kortebaan is Van Aggele houder van het Europees record op de 100 meter schoolslag.

    Van Aggele die in 2004 zijn internationale seniorendebuut maakte bij de Europese kampioenschappen kortebaan in Wenen. In Wenen strandde hij in de halve finales van de 100 meter wisselslag en in de series van de 50 meter vlinderslag en de 200 meter wisselslag. Samen met Bastiaan Tamminga, Joris Keizer en Mark Veens eindigde hij als zevende op de 4x50 meter wisselslag.

    Tijdens de Europese kampioenschappen 2010 in Boedapest eindigde Van Aggele als vijfde op de 50 meter schoolslag, op de 100 meter schoolslag werd hij uitgeschakeld in de series. Op de Europese kampioenschappen kortebaan 2010 in Eindhoven veroverde de Nederlander de Europese titel op de 50 meter schoolslag, op de 100 meter schoolslag sleepte hij de bronzen medaille in de wacht. Samen met Nick Driebergen, Joeri Verlinden en Stefan de Die eindigde hij als vierde op de 4x50 meter wisselslag, op de 4x50 meter vrije slag eindigde hij samen met Jan Kersten, Bas van Velthoven en Robbert Donk op de vijfde plaats. In Dubai nam Van Aggele deel aan de wereldkampioenschappen kortebaan 2010, op dit toernooi eindigde hij als zesde op de 50 meter schoolslag.
    Tijdens de Europese kampioenschappen kortebaan 2011 in Szczecin eindigde hij als zesde op de 50 meter schoolslag, samen met Bastiaan Lijesen, Joeri Verlinden en Joost Reijns eindigde hij als vierde op de 4x50 meter wisselslag. Inmiddels is Van Aggele gestopt met de wedstrijdsport en hij is trainer bij zwemvereniging WVZ uit Zoetermeer.[1]

    Support the Show.

    Más Menos
    1 h y 17 m

Lo que los oyentes dicen sobre Talent Talk - De Podcast - Even iets anders

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.