Episodios

  • Πώς οι τουρίστες επιβαρύνουν τον πλανήτη τρώγοντας και πίνοντας
    Jul 29 2024

    Η Παγώνα Λαψάτη, δημοσιογράφος στα περιοδικά της Μore Μedia, εξηγεί πως συνδέεται ο κλάδος της φιλοξενίας με την σπατάλη τροφίμων και ποιες πρακτικές υιοθετούνται για μια πιο βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανίας του τουρισμού.

    Más Menos
    12 m
  • Παρίσι 2024: Γιατί παραμένουν σημαντικοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες
    Jul 26 2024

    Ο Γιάννης Λαμπίρης, δημοσιογράφος στα «ΝΕΑ», το «ΒΗΜΑ» και το in.gr και ειδικός επί των αθλητικών θεμάτων, μεταφέρει το κλίμα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, απευθείας από το Παρίσι.

    Más Menos
    19 m
  • Μύθοι και αλήθειες για την εξαήμερη εργασία
    Jul 25 2024

    Η Αθανασία Ακρίβου, δημοσιογράφος στο Mega και τον Οικονομικό Ταχυδρόμο, εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με την εξαήμερη εργασία στην Ελλάδα, για ποιες επιχειρήσεις ισχύει το μέτρο και τι προβλέπει το νέο καθεστώς εργασίας.

    Más Menos
    12 m
  • 50 χρόνια Μεταπολίτευση
    Jul 24 2024

    Ο Περικλής Δημητρολόπουλος, διευθυντής σύνταξης στο «ΒΗΜΑ», περιγράφει τι αξίζει να μνημονεύουμε και να συζητάμε μισό αιώνα μετά την πτώση της χούντας, την έναρξη της μεταπολίτευσης και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

    Más Menos
    18 m
  • Μετά την παραίτηση Μπάιντεν, τι;
    Jul 23 2024

    Η Τάνια Μποζανίνου, αρχισυντάκτρια στο «ΒΗΜΑ» και ειδική επί των θεμάτων εξωτερικών ειδήσεων, εξηγεί πώς μεταβάλλονται οι πολιτικές ισορροπίες στις ΗΠΑ, μετά την παραίτηση του Τζο Μπάιντεν από την κούρσα των προεδρικών εκλογών.

    Más Menos
    12 m
  • Γιατί επιστρέφει στην πολιτική η Άννα Διαμαντοπούλου
    Jul 22 2024

    Ο Παναγιώτης Φωτεινός, δημοσιογράφος στο «ΒΗΜΑ» και το «MEGA», περιγράφει την πολτική πορεία της Άννας Διαμαντοπούλου και εξηγεί γιατί η υποψηφιότητά ήταν κεραυνός εν αιθρία για το ΠαΣοΚ.

    Más Menos
    12 m
  • 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
    Jul 19 2024

    Ο Σωτήρης Ριζάς, διευθυντής ερευνών του Κέντρου Έρευνας Ιστορίας Νεότερου Ελληνισμού της Ακαδημίας Αθηνών, αναλύει τα γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, μισό αιώνα μετά. Ποια πρόσωπα πρωταγωνίστησαν και ποιες ήταν οι κομβικότερες στιγμές.

    Más Menos
    36 m
  • Botox και αισθητικές επεμβάσεις: όλο και πιο νωρίς, αλλά και για καλό σκοπό
    Jul 18 2024

    Η Ηλιάνα Δανέζη και ο Χρήστος Λογαράς δημοσιογράφοι και μέλη της ερευνητικής ομάδας
    zoom στο "ΒΗΜΑ", εξηγούν τους λόγους που όλο και περισσότεροι νέοι καταφεύγουν στις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και ποιες είναι οι περιπτώσεις που βοηθούν στην ψυχολογία των ατόμων.

    Más Menos
    15 m