Дроб и чѝли  Por  arte de portada

Дроб и чѝли

De: Валерия Ангелова и Йордан Жечев
  • Resumen

  • Дроб и Чѝли е подкаст от мрежата на Говори Ѝнтернет за храна, места и хубавото в живота. Пускаме нов епизод на всеки 2 седмици. Обикновено в петък преди обяд, но може и друг път. Ако харесвате това, което правим - Подкрепете ни, за нас това е Много важно е безценно! https://www.patreon.com/govori_internet
    © 2024 Говори интернет ООД
    Más Menos
activate_primeday_promo_in_buybox_DT
Episodios
  • 108: Професионална гимназия по туризъм - Юлия Панджерова
    Jul 5 2024
    Много искахме да се срещнем с хора от ТОХ-а, или както сега се казва Професионалната гимназия по туризъм (София), и ни се случи. Научихме неща, които не знаехме. Размечтахме се за повече преподаватели като г-жа Панджерова, и някак се обнадеждихме. Бъдете добри и помагайте. p.s. Оженихме се! Кой с кой се взе, ще разберете в епизода.
    Más Menos
    1 h y 12 m
  • 107: Софийски клуб за натурално вино
    Jun 21 2024
    Мила и Радина са момичетата създали Софийски клуб за натурално вино (https://www.instagram.com/sofianaturalwineclub/). Организират срещи всеки месец на различно място и разказват историите на вината, които са подбрали. Всичко си казват в епизода. Следете ги изкъсо, защото местата свършват скорострелно.
    Más Menos
    1 h y 6 m
  • 106: Алекс Иванчев
    Jun 7 2024
    Алекс Иванчев е майката, таткото, чичото, лелята, братчето и сестричето на сладкарите в държавата, който като пчеличка е опрашил ресторанти, континенти и менюта. Проследяваме пътят му от Сашко от Русе до The Alex.
    Más Menos
    1 h y 13 m

Lo que los oyentes dicen sobre Дроб и чѝли

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.